HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA NJIH DVOJE: Samo se na motoroli čulo “izlazi napolje!” – Karambol u zoru!

Ovog puta su prejerali!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se noćas usred žurke ponovo žestoko posvađali, a potom i potukli…

Njih dvoje su se šutirali, udarali po glavi, i uništavali inventar Bijele kuće, a objezbeđenje je trčalo na sve strane u pokušaju da ih obuzda.

U jednom trenutku je Miljana otrčala u apartman u kojem joj je smješten sin Željko, a za njom je utrčao i Zola nastavljajući da je provocira, iako je ulazak u apartman zabranjen svima osim Mariji i Miljani Kulić.

Obezbjeđenje je govorilo Zoli da odmah izađe napolje, ali su strasti tada još više uzavrele. Miljana je gađala Zolu stvarima, a sukob je eskalirao kada je di-džej iz Dervente trčeći otišao do čamca, kako bi pobjegao na Rajsko ostrvo.

Nišlijka to nikako nije htela da dozvoli, pa je bez razmišljanja uskočila u ledeno jezero kako bi ga preplivala i prva došla do ostrva. Zola joj se sve vrijeme smijao, prozivao je i nazivao ludom, a u pomoć su pritrčali Filip Car i Aleksandra Nikolić, međutim, Miljana je već bila otplivala.

Kulićeva je potom naišla na problem jer nikako nije mogla da se popne na ivičnjak i izađe iz ledene vode, a po izrazu lica se može vidjeti da se zaista smrzavala.

Na kraju je nekako uspjela da se popne i zaputila se ka smeštaju na Rajskom ostrvu, a Zola je ponovo krenuo za njom.

Gledaoci su potpuno bili šokirani svim ovim što su videli, te su u velikom broju apelovali na produkciju da hitno diskvalifikuju i Miljanu i Zolu, zbog tuče, uništavanja stvari, ali i Nišlijkinog ugrožavanja sopstvenog zdravlja i bezbjednosti.

(Srbijadanas)