VODILA JE ZVEZDE GRANDA, A ONDA ZBOG KIKSA NA FINALU DOBILA OTKAZ: Evo kako danas izgleda voditeljica koje se rijetko ko sjeća

Rijetko ko se sjeća Ljubinke Buba Dobrosavljev koja je vodila “Zvezde Granda”, a tokom 2011. godine izbačena je iz istog takmičenja.

Naime, poslije velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, direktor Granda Saša Popović odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi Stanojeviću tada ukaže povjerenje kao jednom od voditelja Granda. Nakon te sezone, “Zvezda Granda” su vodili popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

– Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila riječ superfinale, konstantno je griješila, a vrhunac se dogodio kad je pomiješala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću – rekao je izvor blizak produkciji tada.

Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

– Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvijek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine mijenjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno – zaključila je tada Buba.

Buba je danas izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od voditeljskog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu vidjeti njeni umjetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu “Čarobni prsti”.