Radmila (38) traži MUŠKARCA DA ISPUNI njena očekivanja i RAZUMJETI JE

Dobar dan, zovem se Radmila, zovite me Rada, imam 38 godina i živim u Valjevu, Srbija. Radim kao pomoćna kuharica u jednoj konobi. Volim svoj posao jer volim da kuham. Posebno volim perzijsku kuhinju jer se koisti dosta začina. Naravno, volim i ove naše balkanske kuhinje. Bila sam u vezi devet godina i ta je veza prekinuta. Nisamo se razumeli. Milan nikad, ustvari, nije želeo da me oženi, koristio je moje potencijale ( da mu spremam, kuham, radim i donosim zaradu) i držao me je izolovanu od drugih ljudi kako bi lakše i uspješnije mogao da samnom diriguje. Ja sam bila zaljubljena u njega na početku, i bilo je zaista divno, ali kako je vreme odmicalo ostala je samo navika i nekako sam sva bila pogubljena ako on ne bi bio u mojoj blizini.

Porodica

Imam mlađeg brata i vezana sam za majku. Sa pokojnim ocem se nikad nisam slagala jer nikad nije želio uvažiti moje mišljenje pa sam lutala i tragala za prilikom da se odvojim od njega. Skakala sam iz veze u vezu, vrlo često sam imala promašaje sa muškarcima loših životnih navika. Upoznavši Milana mislila sam da je on stvarno dobar za mene. Ali on je bio tipičan mamin sin koji je svakoga terorisao jer mu je to polazilo za rukom – pa i mene. Svaki njegov problem ja sam morala preživeti, svaku nervozu osetiti na svojoj koži. Kao majka se nisam ostvarila jer sam znala da ne želim biti loš primer svojoj djeci i od njih napraviti ono što je od Milana majka njegova uradila – parazite koji ovise od mene u svemu.

Tražim

Tražim, pre svega, muškarca koji nema nikakvih predrasuda i koji je slobodan, ovako kao ja. Želim lepo druženje, razumevanje, romantične večere, ugodnu atmosferu. Želim da mi da prostora jer ja volim nekad svoju samoću i svoj mir. Uživala bih kad bi on mogao da putuje i da mene povede sa sobom. Vera i nacija mi nisu bitne. Zaintersovani neka se jave u oglas pa ćemo se dalje čuti. Lep pozdrav za sve.

Preuzeto: topbalkaninfo.com