HITNO SE OGLASIO BRAT DIVNE DNK: Nakon njene tužne ispovijesti, MORAO ODMAH DA REAGUJE

Druga strana priče!

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK, otkrla je da je kao dijete pretrpela nasilje u porodici i da je glavni krivac za deformitet koji ima njen otac.

Prema tvrdnjama takmičarka “Zadruge”, njen otac ju je bacio na krevet kao dijete i od tada ima grbu na leđima.

– Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine bacio na krevet, i od tada mi ovo raste na leđima. On nije htio da se pokaje, krivac je za sve moj otac, on mi je napravio od života pakao. Zbog njega sam ovakva, a nije htio da me liječi – rekla je Divna.

– On treba da ima grižu savjesti, trebao je da se pokaje, ali nije…

Divna DNK teško je podnijela kada joj je preminuo otac, o čemu ju je produkcija odmah obavestila. Ovu vijest primila je sa ogromnom tugom i bolom i danima je plakala.

Međutim, Milanovićeva je slagala da je očevo nasilje uzrok njenog deformiteta. Ekipa portala Srbija Danas.com razgovarala je sa Divninim polubratom, još tokom njenog takmičenja u prvoj sezoni “Zadruge”. Prema Zlatkovoj tvrdnji ona je rođena sa grbom:

– Mislim da to može da se operiše. Prije nego što se udala za Marka, vodili smo je otac, moja maćeha i ja da to sredi, ali rekli su da je slaba… Njena mlađa sestra je operisana od toga. Sanirali su joj na vrijeme. Sada mora da nosi steznik… Divna je rođena sa tim, a i sestra…To je nedostatak nekog vitamina. Zašto braća, jedna sestra i ja nemamo taj problem? Otac je kriv! Ne može čovjek sa šezdeset i nešto godina da pravi djecu – zaključuje Zlatko za naš portal tada.

Inače, Milanovićeva ima dvije rođene sestre i tri polubrata. Najmlađa sestra je isto kao i ona rođena sa deformitetom.