Zvezdan otkrio 1 detalj raskida sa Anđelom: Evo zbog čega je STAVIO TAČKU

Nije bila tu kada mu je to trebalo?

Zvezdan Slavnić gostovao je u emisiji “Delegati” koju vodi Filip Car.

Podsjetimo, došlo je do raskida sa Anđelom Đuričić, a Zvezdan je ovom prilikom otkrio detalje i šta je to to je njega natjeralo da ponovo stavi tačku na njihov odnos.

– Nisam dobro danima, a juče je došla sređena, jedino zainteresovana da bude sređena i da se svađa. Dva dana me vidiš kakav sam, dva dana ne progovaram s tobom. Prva stvar joj je da se raspravlja s Majom, druga da se posvađa s Valentinom. Da je normalnija, sinoć ne bi došla onako obučena, nego u tenerci. Nisam okej, a ona je juče išla svima redom kako bi sa mnom pričali, umjesto da me smiri. Drobila je dvadeset minuta o haljini.

– Otišli smo u izolaciju i pitao je da li misli da je vrijeme da se svađa, a ona je i sama rekla da nije. Onda smo ušli kad je krenula emisija i nastavila da se svađa s Valentinom. Ja njoj više pokazujem ljubav, nego ona meni. To što ona mene cmače, to je njen problem. Ona sad pokazuje šta je i ko je. Nakon toga sam sjeo pored Ane, jer je ona krivac što se ja danima osjećam loše. Ne mogu da vjerujem da me nakon svega provocira. Rekao sam joj da ne mogu da vjerujem da mi nakon svega piše pjesmu, a stalno me provocira. Dala mi je pjesmu, počeo sam da je čitam, ali sam je na kraju vratio. To je jedina istina – rekao je Zvezdan.