Imam 55god radim kao uciteljica imam troje dece i razvedena sam vec 3god – Bn- novosti

Najstariji sin mi ima 32god,cerka 25 i najmladji sin 21god. da neduzim puno pocecu da vam pisem svoj dozivljaj. imam 55god,crne kose,175cm6okg. grudi trojka i lepa obliko na gu a. moj stariji sin ima druga koji ima 30god i znam ga od malena jel i njemu sam bila uciteljica i on se redovno druzi sa mojim sinom a i par puta sam mu uhvatila pogled kako me skida pogledom. pomislila sam boze mogu mu majka biti a on vazi za jednom sto uvek ima lepe i zg dne devojke. jednom prilikom dok su on i moj sin sedeli u sobi cula sam kako je rekao da bi voleo neku matorku da o ali ali nisam se na to ni obazirala jer svako ima svoje zelje. kroz neko vreme primetila sam da mi nestaju ga ice pretezno ta ge ili box rice. jednom prilikom dok je

on bio kod mog sina ja sam se tus rala i ostavila svoje cip aste crne ta ge u korpi za ves da vidim dali ce nestati. naravno on je bio u kupatilu i sada me bas zanima dali su ga ice jos tamo. usla sam i otvorila korpu i videla da su tamo ali nestoje kako sam ostavila. kada sam ih izvadila iz korpe i rasirila imala sa i sta da vidim bile su skros ulepljene od spe e boga mi poprilicno dosta sper e. otila ko mi uzima g ice i ko ima pokvarenu mastu. kao sto sam i rekla dugo sam bez muza i poprilicno mi fali mu ko. jednom prilikom moj sin i on su bili u gradu i dosli su zajedno pijani i otisli u sobu i pustali muziku kada je sin izasao i rekao da ce mu drug spavati kod nas. nisam imala nista protiv oni su vec legli a ja sam lezala u dnevnom gledala tv i lagano sam se m zila kada na vrata iz sinove sobe izlazi njegov drug samo u bo ricama. joj kada sam videla to misicavo telo sa par tetovaza i kada sam spustila pogled imalo je sta da se vidi na ocrtanim boxericama.

Savet za muškarce: ako ćete već pokušavati da “muvate” preko interneta, nemojte nepoznate devojke pitati koliko imaju kilograma, da li su im atributi prirodni i ostale jezive neprijatnosti. Prvo vam ta brojka ništa ne znači u realnom kontekstu građe/visine/genetike/stila života i sporta. Drugo, izbacite iz glave predstavu da ženska težina ide do nekih 55 kilograma i da je sve više od recimo 60 “debelo”. Suzdržite se od komentara da devojke “ima” ili da je “ko grana” na osnovu tih brojki koje vidite na ekranu. Nećete ništa postići ako joj se ogadite tokom prvih pola sata poruka. A mogli biste i poštovanju žena da se naučite.