“IZJAVE SU SRAMNE, NE DAM DA GA PERU!” Nataša Šavija odbrusila Karićevom advokatu i Osmanu – neće da šuti

Stefan Karić osumnjičen je da je prebio Natašu Šaviju i trenutno se nalazi u pritvoru. Nataša je zadobila ozbiljne povrede, pa moralo da dođe i do operacije.

Starleti je pružena medicinska pomoć u Kliničkom centru Vojvodina i tu joj je operisana jagodična kost. Šavijino zdravstveno stanje se zakomplikovalo i njoj je rana počela da gnoji, pa se zabrinula da će dobiti sepsu.

Nataša se sada oglasila putem svog Instagram profila i otkrila da nije dobro i da joj cjelokupna situacija teško pada. Zamolila je za razumijevanje i istakla da neće stati dok istina ne izađe na vidjelo.

– Molim sve novinare za razumevanje, trenutno nisam u mogućnosti da dajem izjave i izvještavam o stanju i daljim procedurama. Nisam dobro, nije nimalo lako i ovo je ozbiljnije što sam mislila, za šta imam pokriće u vidu dokumentacije, da ne ispadne da kukam za nešto što je bezazleno. Molim Boga da se sve dobro i što pre završi, a onda ću ispričati kroz šta sam sve prošla. Ne zbog medijskog prostora, to me najmanje interesuje, nego kao što vidim po “nečijim” sramnim izjavama da sam ja zapravo dobro, da “dramim” bez razloga, a time sam sebi uskače u stomak, jer da zna šta je moglo da mi bude (i to uopšte ne preterujem, ne mogu to ni da prevalim preko usta), molio bi Boga samo da budem dobro (zbog svog najmilijeg jelte). Ne dam da se pere i to je moje pravo. Iza svake reči stojim i to će se dokazati. Nadam se da ovo golgoti dolazi uskoro kraj i da ću biti dobro, to mi je sad najbitnije – napisala je Šavija.

Podsjećamo, domaći mediji su preneli oglašavanje Stefanovog advokata nakon jedne od posjeta. Tom prilikom je rekao da Natašine povrede nisu toliko ozbiljne kao što izgledaju, kao i da je u izveštaju video da je stanje bilo između lakših i težih telesnih povreda. Te se njena objava odnosila i na tu izjavu. Nakon posete se oglasio i Osman Karić:

– Tu noć kada se to desilo… On nije ni spavao kod kuće, već je čekao advokata da se vrati sa odmora da bi se prijavio u policiju. Čak nije ni znao da ima poternicu, mi smo to saznali preko portala. On je vjerovatno mislio da se potukao sa njom i da ju je samo malo jače udario i nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Ja sam ga pitao što, on mi je rekao da su drugovi već godinama i da se ponekad viđaju i izlaze. Nisu u vezi, ali su drugovi. Te večeri on je bio sa drugom na proslavi. U međuvremenu su se oni dopisivali i ona mu ga je pitala da dođe i eto, on ju je pozvao da dođe. Koji je razlog svega nakon toga nije mi jasno. Vjerovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio. Sud će vidjeti ko je kriv. Ako je on udario, ja to ne opravdavam i treba da bude kažnjen. Ne znam. Djevojku lično ne poznajem. Mene jesu pogodile fotografije. Pozvao bi devojku da vidim šta se desilo, ali dešavaju se razne stvari i ne bih želio da me neko pogrešno shvati. Žao mi je te djevojke i želim joj da što pre ozdravi – istakao je Osman za Kurir.