“U DEBELOM SAM MINUSU, ALI SAM ZAKAZAO SVADBU” Darko Lazić zakukao na sav glas, ostao bez para

Nakon operacije zatezanje kože zbog koje je imao produžen oporavak jer se nije pridržavao savjeta ljekara, pjevač Darko Lazić se vratio nastupima.

– Osmijeh je tu, ali sam promukao, nisam radio dva mjeseca pa mora grlo da se vrati u ritam. Krećem punom parom, imamo dosta nastupa, pravimo i promociju albuma i novih pesama. Ne znam ko je teže podnio ovaj nastup pošto nismo išli zajedno, uhvatila nas je neka nervoza, navikao sam se na nju – ističe pjevač kojeg supruga Katarina nije mogla da prati na nastup zbog poslovnih obaveza.

Ona je pokrenula svoj brend, za koji se Darko fotografisao i to u zagrljaju bivše djevojke, sa kojom ima sina, Marinom.

– Trebali smo ovu promociju da nazovemo širimo ljubav. Marina i Kaća su se upoznale i dobro su odreagovale jedna na drugu. Marina zna da smo Kaća i ja zajedno, ona sigurno ima dečka, sa druge strane i to je tako, imamo i dijete. Kaća ima lijep odnos sa Aleksejom, a on ima odličan odnos sa djecom Kaćine sestre. Marina je to vidjela, kao i to da je Kaća normalna i prizemna djevojka, i nema razloga da se ljuti, da nastaje konflikt ili bilo šta. Život ide dalje – rekao je Darko, dok je Katarina otkrila da je sve bila njena ideja.

– Imamo odjeću i za djecu i za starije, Marina je prelijepa, Aleksej je presladak, i zašto da je ne pozovemo, super su slike. Marinina reakcija je bila divna, poslala sam joj poruku, rekla je odmah “može i kad“. Dogovorile smo se odmah.

Iako većina muzičara ne bi voljela da im djeca krenu njihovim putem, Darko je drugačijeg mišljenja.

– Volio bih da bude pjevač. Za sada ne pokazuje nešto pretjeran talenat za pjevanje, ali valjda će biti sluhista, valjda će nastati potencijal. Lorena ima sluha, jako lijepo pjeva i talentovana je, ali videćemo kada dođe vrijeme za to – kaže on i otkriva razloge zašto je strog otac:

– Jako sam strog otac, možda i prestrog jer polazim od sebe. Moji nisu bili dovoljno strogi prema meni pa sam zato pravio gluposti i jedno vrijeme otišao u pogrešan pravac, ali opet sam se vratio. Ne volim ako je dete neposlušno, da moramo sto puta da mu kažemo. Ništa ne ograničavam, igračke, telefon, slatkiše, ništa od toga. Decu vaspitavam od malih nogu da ako sam jednom rekao, to je to, nema plakanja. Treba dete uvek da ima neko strahopoštovanje.

Lazić otkriva da jedva čeka ponovo da dobije dijete ali da trenutno nije vreme za to:

– Poslije svadbe, ovaj put idemo redom sve. Lenji smo oboje što se tiče svadbe, iskreno, i onda se svađamo oko toga, jedno drugo kritikujemo, kada će jedno ili drugo napraviti spisak. Stojimo u mestu što se tiče toga, biće u avgustu, ne znamo koji dan. Što se troška tiče, ništa me ne pitajte, album, pa svadba, u minusu sam odavno. Debelom minusu.

Pjevač je u prethodnom periodu vredno radio na novom albumu, te je počeo i sa objavom pesama.

– Četri pjesme su već izašle, nove četiri izlaze uskoro. Prezadovoljan sam zbog ljudi i komentara na jutjubu, album je pomerio sve granice, nisam sve ovo očekivao. Srećan sam što je publika u pozitivnom smislu odreagovala na pesme, kada se izdvoji jedna pesma, to je super, a meni su se izdvojile sve četiri. Takođe, prezadovoljan sam i pregledima, imam malo pregleda, ali pravih. Mnogi kažu da su pesme posvećene Kaći, što nije daleko od istine, nije namenskim ali usvojili smo tako – kaže Darko, dok Kaća dodaje da nije ljubomorna na devojke iz spota.

– Mislim da sam se dobro snašla kao manekenka u spotu, bilo mi je opušteno, pa naši smo. Nije mi teško da gledam druge devojke u spotu, doduše spotovi su svi snimani pre nego što smo Darko i ja bili zajedno, ali i da nije, to je posao.

Pevaču se često dešavalo da skrene sa puta zbog mnogih problema koje je pravio kako sebi, tako i drugima.

– Ne kajem se ni za šta u životu, jer sam sve u životu svesno radio. Posle toga nema kajanja. Ne mogu da kažem da se kajem, možda sam trebao da prođem to sve u životu i bolje što sam ranije prošao, nego sada kada sam mator konj da prolazim – smatra pevač.

Katarina, na društvenim mrežama ne deli često fotografije sa, Darkovom decom, Lorenom i Aleksejom iako su često zajedno.

– Super su me prihvatili, ali nemam razloga da objavljujem Darkovu decu, tu sam zato što sam njegova žena. Volim ih, mnogo su mi slatki, sa njima provodim dosta vremena. Gledaju me kao drugaricu, zato što im sve dozvoljavam. Darko voli da kaže kako oni spavaju sa mnom, dok ih on poželi. Sve im dozvoljavam, jer se vodim time da oni imaju svoje roditelje, neka ih oni grde, a ja sam tu da im sve dozvolim, dođem kao neka tetka Kaja.

Bog čuva budale kao što sam ja

Pjevač Darko Lazić, nedavno se odlučio na još jednu operaciju, skidanja kože, a ekskluzivno za “Blic“ otkriva kroz šta je sve prošao, u proteklom periodu.

– Jako mi je bilo teško da podnesem sve to, jer nisam osoba koja je navikla de sedi kući i koja je vezana za krevet. Jedva sam izdržao, ali hvala Bogu stanje je dobro, sledećeg vikenda i skidam konce. Bio sam uplašen, ali volim da kažem iskreno, Bog čuva budale- kaže Darko, dok njegova žena Katarina otkriva da vidi i promene na pevaču nakon operacije.

– Podnijela sam lakše nego on, ali bilo je teško. Dosta sam mu pomagala oko svega tokom operacije, ali zato sam tu. Sad se već navikao da sam tu oko njega, razmazio se, sad je već gotovo.