“JA ĆU MUKE DA TI SKRATIM” – Dalila Dragojević zagrmila na svoju bivšu ljubav: “Dobro neće da ti bude”

“JA ĆU MUKE DA TI SKRATIM” – Dalila Dragojević zagrmila na svoju bivšu ljubav: “Dobro neće da ti bude”

Dalila Dragojević se nikada ne libi da podrži estradnjake za koje smatra da to zaslužuju.
Zato je danas dala podršku pjevačici Aleksandri Prijović jer je naprosto oduševljena njenim novim albumom, a jedni dijelom pjesme posebno.

Ona se odmah pronašla u stihovima ove popularne pjevačice te je morala da ih podeli sa svojim pratiocima.

– Znaju li te tvoje žene da je banka još kod mene? Ja ću da ih platim, ja ću muke da ti skratim da ti dobro neće biti, ima redom da ih popnem na sto! – napisala je Dalila.

Dalila DragojevićFoto: Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Kome je Dalila Dragojević posvetila ove stihove nije otkrila, ali reč ej sigurno o nekoj njenoj bivšoj ili aktuelnoj ljubavi. Mnogi misle da je reč o Filipu Caru jer su njih dvoje opet na ratnoj nozi.

Dalila Dragojević, Aleksandra NikolićFoto: Srbija Danas

Dalila Dragojević je u intervjuu sa matičnom televizijom potkačila i Aleks Nikolić i Filipa Cara.

– Što se Aleksandre Nikolić tiče, bivše Dejanove devojke, iskreno, u ovoj sezoni smatram da su pobedu zaslužili Lepi Mića ili Zorica Marković. Pobednicu ne bih komentarisala, narod zna zašto je izabrao. Videćemo čime će da se bavi pobednica, verovatno će da nas prosvetli, da sledimo novim koracima. Ugostila bih je i postavljala sasvim normalna pitanja, netrpeljivost nemam prema njoj, a što se tiče druge osobe (Filipa Cara), to je jedina osoba koja nikada ne bi bila pozvana u moju emisiju. On verovatnon živi u ubeđenju da neko pati za njim, da ga voli, ali ja ga ne volim. On je bio jedna moja životna greška, koju nisam sebi smela da dopustim – rekla je Dalila