SLAGALA SVOJE FANOVE: Aleks Nikolić raskrinkana i na stubu srama zbog zloupotrebe: Neviđena sramota

SLAGALA SVOJE FANOVE: Aleks Nikolić raskrinkana i na stubu srama zbog zloupotrebe: Neviđena sramota

Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju u ljubavi ili bi se barem tako moglo reći na osnovu njihovih objava na društvenim mrežama. Ono što se dešava iza društvenih mreža niko ne može da zna sa sigurnošću. Naposljetku, svi smo vidjeli u Zadruzi, gdje se sve snimalo 24 sata, koliko Filip Car umije brzo da plane i svašta da uradi.

Isto tako, niko ne zna kako je Aleksandra zaista primljena u Crikvenici. Mediji su pisali da je Careva majka, navodno, izbacial aleks iz kuće, ali je Nikolićeva demantovala da se tako nešto desilo.

Ipka, Filip car i Aleks Nikolić su u uhvaćeni u laži i raskrinkani su sada javno.

Naime, prije neki dan je Aleks objavila stori na kome se vidjela italijanska zastava sugerišući da je sa svojom izabranicom otputovao na Apeninsko poluostrvo.

Ipak, kako su fanovi to utvrdili Aleks i Car nisu bili u Italiji nego su noć proveli u jednom prijestoničkom hotelu i na taj način slagali svoje fanove koji prate svaki njihov korak.

Aleksandra NikolićFoto: Instagram Printscreen/alex_mima

Car i Aleks Nikolić su najavljeni da će večeras gostovati u emisji narod pita zajedno sa majom Marinković, svi se pitaju d ali će Car zaista da se pojavi jer je rpošli put ispalio i svoju djevojku i produkciji zbog toga što mu je, kako Aleks tvrdi, umro član porodice, piše sd.rs.

zadrugaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official/Vikipedia/Srbija Danas