JEZIV SNIMAK ANĐELE NA TERAPIJI: Đuričićevoj pada glava, sva unezvjerena, oči joj se kotrljaju kao klikeri

Anđela Đuričić se već danima ne osjeća dobro, tačnije otkako je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom i započeo odnos sa Majom Marinković na njene oči.

Ona je doživjela niz nervnih slomova, a onda je donijela odluku da bojkotuje program i više ne učestvuje u emisijama, što je nasuprot pravilima života u Bijeloj kući.

U utorak veče kada je u Zadruzi održana žurka, ona se zaputila ka apartmanu Marije Kulić kako bi izmolila dvije čaše vina, jer drugačije nije mogla da podnese da gleda razmjenjivanje nježnosti Zvezdana i Maje.

U trenutku kada joj je dala alkohol, Marija je upitala Anđelu da li redovno pije lijekove, na šta je Đuričićeva odgovorila da uzima samo ujutru.

Sada je na mrežama osvanuo snimak na kojem Anđela izgleda poprilično jezivo. Ona je sjedila na garnituri u pabu “Prijatelji” i djelovala je prilično unezvjereno. Glava joj se teturala s lijeva na desno, a oči je jedva držala otvorene.

Budući da je Anđela izgledala prilično odsutno, fanovi rijalitija počeli su da komentarišu da je popila previše lijekova za smirenje…

Ipak, poznato je da Veliki šef izuzetno vodi računa o svim zadrugarima i njihovom zdravstvenom stanju, pa se pretpostavlja da je Anđela samo bila pospana jer je prije toga provela sate spavajući u pabu dok je emisija “Gledanje snimaka” bila u toku.