VENDI RASKRINKALA TAJNI PLAN ANĐELINIH RODITELJA! Pjevačica otkrila ZAŠTO prodaju kuću u Đenovićima, a evo šta će uraditi sa NOVCEM

VENDI RASKRINKALA TAJNI PLAN ANĐELINIH RODITELJA! Pjevačica otkrila ZAŠTO prodaju kuću u Đenovićima, a evo šta će uraditi sa NOVCEM

Zadrugarka Anđela Đuričić je uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem zbog čega dobila žestoku osudu javnosti, a prema mišljenju pjevačice Vesne Vukelić Vendi, njeni roditelji žele da prodaju kuću u Đenovićima kako bi osigurali kćerkinu pobjedu i tako ublažili sramotu koju im je priredila.

Vesna je iznijela zanimljivu teoriju o iznenadnoj prodaji Anđeline porodične kuće.

Naime, pjevačica je rekla da sumnja da su otac i majka Đuričićeve navodno smislili plan da sve pare koje dobiju od luksuzne nekretnine ulože u SMS glasove koji će odlučiti pobednika rijalitija, čime bi pred narodom sprali ljagu sa ćerkinog i njihovog imena.

– Šta njih jedino može da spasi, a da zapuše drugima usta. Jedino pobjeda. Vidjeli smo da tamo piše kuća na prodaju. Mediji su prenijeli da su oni odlučili da bježe i da baš zbog rijalitija da prodaju kuću. To je priča njihovih komšija. To govori da mi ne znamo koliko oni imaju para, ali, ako oni, po našoj logici, hoće da prodaju kuću, to znači da neće birati ni sredstva ni način da kupe pobjedu. Što je i legitimno – rekla je Vendi.

Kurir.rs/Srbija danas