KAPLJE JOJ LOVA SAMO TAKO: Miljana Kulić zgrće pare na sve strane – PRODUKCIJI PINK-a od ovoga vraća 100.000€

Miljana Kulić, bivša učesnica mnogobrojnih rijalitija, pa i “Zadruge 6” sada je postala odlučna u namjeri da i zvanično promijeni profesiju, te se ponovo opari.

Ranije je imala mnogobrojne pokušaje da započne svoju muzičku karijeru, međutim ovog puta se čini da je na korak da u tome i uspije, budući da je najavila svoj prvi muzički nastup i to u Hrvatskoj.

Što bi naš narod rekao, para na paru ide. Vjerovatno vođena glamuroznim životom koji mnoge domaće muzičke zvijezde vode, Kulićeva je odlučila da vrlo hrabro zakorači u ovaj svijet.

Međutim, karijera ni počela nije, a već je naišla na negodovanje mnogih korisnika socijalnih mreža, koji uporno ističu koliko svaka numera koju je prepevala zvuči kao parodija.

No, Miksi je odlučila da zlurade komantare ne sluša, te da svoj zvonki glas sa kotrljajućim “R” upotrebi kao svoj glavni adut.

Da li će na svom prvom nastupi koji je najavila u Hrvatskoj briljirati, ili pak doživjetui fijasko ostaje nam da ispratimo.

Jedno je sigurno, ona će dobro unovčiti čitavu ovu famu i pompu koja se stvorila oko njenog imena.

Podsjetimo, Kulićeva produkciji TV Pink duguje 100.000 evra i mnogi se pitaju od čega će vratiti, s obzirom da već nekoliko godina zarađuje za život uglavnom od rijalitija, ali evo odgovora, možda baš od pjevačke karijere.