OGLASILA SE ĐULKICA SAKIĆ: “ČULA SAM DA JE UBIJEN”, nije bila u dobrim odnosima s bratom, a evo šta kaže nakon njegove smrti u zatvoru

Đulkica Sakić se oglasila nakon vijesti da je u zatvoru iznenada preminuo njen polubrat Rašid Sakić (45) i priznala da je u šoku zbog toga.

Najstariji sin pokojnog Sinana Sakića, Rašid Sakić, preminuo je jutros u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gdje je bio na izdržavanju kazne. Kako su izjavili iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Sakićev nasljednik se nije probudio iz sna.

Nakon tragične vesti koju je primila o gubitku sina, oglasila se Rašidova majka Velida, a nedugo zatim i sestra po ocu, Đulkica Sakić Amzić, koja je svojevremeno izjavila za Kurir:

“U lice bih mu rekla da bih voljela da crkne u zatvoru”, a optuživala ga je Na svom nalogu na Instagramu objavila je simbole bijelog goluba s maslinovom grančicom i srce, a kako ovo simbolizuje mir, pretpostavlja se da je oprostila Rašidu.

S polubratom nije bila u dobrim odnosima i tvrdila je da joj je prijetio smrću i si*ovanjem, a optužila ga je javno da je si*ovao dvadeset devojaka, što je on demantovao u pismu navodno napisanom u zatvoru.

“Ne pitajte me ništa, jednostavno sam šokirana. April je bio mjesec smrti porodice Sakić, prvo je umrla tetka, pa nana, majka mog rahmetli oca, pa sada Ćelo. Ja samo dragog Boga molim da se na ovome završi, da konačno stanu smrtni slučajevi u porodici Sakić. Jako sam emotivna osoba, cijelog dana samo plačem. Pitaju me moji prijatelji zbog čega plačem, nakon svega što mi je tokom njegovog života činio, kako meni isto tako i mojoj mami, a ja kažem, da mu halalim sve ono što je bilo ili što je činio”, poručila je Đulkica, koja kaže da ju je policija informisala o tome da joj je brat preminuo i da je čula da joj je brat “ubijen u zatvoru”, ali da će ipak obdukcija pokazati šta je pravi uzrok smrti.

“Svako će jednog dana odgovarati za svoja dobra ili loša djela. Neka mu se dragi Alah smiluje i neka putuje nebeskim prostranstvima. Mene je o njegovoj smrti informisala policija, nazvali su me i saopštili mi tu tužnu informaciju. Da, jesmo se za njegovog života veoma često javno optuživali, ali sada sve to jednostavno nestaje i ostaje na neki način praznina nakon njegove, da li prirodne ili prinudne smrti”, rekla je Đulkica i dodala: “To opet kažem jer sam čula, kažem, čula da je ubijen, a sada šta je istina dokazaće ili pokazati obdukcija. Iza njega je ostao dvogodišnji sin, kojeg je dobio s nekom curicom iz Loznice. S mamom se još nisam čula, zove me stalno, ali nemam snage da se javim na telefon. Tužna sam, ali svako ima svoju sudbinu, ovakvu ili onakvu. Svi smo Alahovi i njemu se vraćamo.

(MONDO/Express.ba)