Kulturan gospodin od nekih 65 godina stvratio znajuci da muz nece skoro

Kulturan gospodin od nekih 65 godina stvratio znajuci da muz nece skoro

Kulturan gospodin od nekih 65 godina stvratio znajuci da muz nece skoro Kada smo se ja i suprug preselili u Beograd kod prijatelja Marka, ja sam se bavila kucnim poslovima,dok mi je muž bio odsutan i radio kod čika Marka u firmi. Bio je to fin i kulturan gospodin od neikh 65 godina,udovac bez dece, bivši sportista koji je mnogo mladje izgledao.

Kako je vreme prolazilo sa čika Markom sam bila sve prisnija i razgovarali smo o svemu I svačemu. Miša je često bio odstan i po mesec dana pa me samoća ubijala. Kako je vreme prolazilo sa čika Markom sam bila sve prisnija i razgovarali smo o svemu I svačemu. Miša je često bio odstan i po mesec dana pa me samoća ubijala a I žalja za nežnošcu I se m. Mišinim dolaskom to je prestajalo ali njegov posao je bio takav, a decu nismo jos želeli dok se bar malo neskućimo .Posle 6 meseci u vreme jednog od njegovih dužih odsustva osetila sam jaku se alnu zelju koju više ni samozadovoljavanje nije moglo ugasiti ,jednostavno potreban mi je bio muskarac. Krenula sam da se istuširam potpuno g a I na vratima naisla na Marka koji je izašao iz kupatila samo u gać ama. Zaprepastih se kada sam videla kako je imao sjajno telo, a pogled mu se spusti

na moje nabrekle gr di I rece “prelepa si ma kice dodji da pogledamo neki film ako ti se ne spava “.Pobegoh u kupatilo zbunjena I uzbudjena ,istuširah se obukoh bade mantil I udjoh u dnevnu sobi gde je on gledao nekakav film. Rece mi da sednem pored njega I da zna kako mi je u tim godinama bez muža ,jer je I sam bez zene 5g ali ipak njegove godine …Posle kraćeg razgovora poće me milo ati po ruci I osetih da moram pobeci ali vreli a iznutra me sprečavala ,mogao je deda da mi bude a želela sam ga. “ženu nisam imao godinama ,ti si predivna mlada ženka za pa enje I nisi za moje godine ali ne mogu ovo pustiti ,prelepa si mila “vise ga nisam cula prepustila sam se tom starom iskusnom liscu.

Prvi seks mi je bio katastrofa. Njoj i meni je bio prvi put. Pokušali smo da imamo odnos dok smo oboje bili nervozni. Prilikom predigre, o kojoj nismo imali pojma, vikala je da ubrzam i kad će to moći da se obavi. Ona je prosto samo legla i nije mrdala, očekivala je da sve uradim, vikla, a ja ovca ne znam ništa. Ubrzo nakon toga smo raskinuli i nije bilo parnerki. Imam fobiju da ću svaki sledeći put biti užasan i da će svaka devojka da raskine sa mnom zbog seksa. Zaista se plašim.