Muškarci na prodaju

Muškarci na prodaju… Otvori se prodavnica u kojoj se nude besplatni muževi. Kad žene krenu da odaberu muža moraju da poštuju sledeća pravila istaknuta na ulazu: “Ovu radnju možete posetiti samo jednom. Možete birati muža na šest spratova. Na bilo kom spratu možete sebi izabrati muža, ili možete da produžite i popnete se na sledeći sprat. Kada odlučite da se popnete na viši sprat, ne možete se vratiti na prethodni, možete samo otići dole i izaći iz zgrade.”

I tako, ode jedna žena u prodavnicu da nađe sebi muža.

Na prvom spratu na ulazu stoji natpis: “Ovi muškarci imaju posao.”

Ona produži na drugi sprat i tamo vidi natpis: “Ovi muškarci imaju posao i vole decu.”

Ode na treći sprat i tamo stoji natpis: “Ovi muškarci imaju posao, vole decu i lepo izgledaju.” Sad je već zadivljena, ali ne može da se suzdrži i ide dalje na četvrti sprat.

Tamo natpis kaže: “Ovi muškarci imaju posao, vole decu, lepo izgledaju i pomažu oko kućnih poslova.”

Žena brzo požuri na peti sprat, a tamo piše: “Ovi muškarci imaju posao, vole decu, lepo izgledaju, pomažu oko kućnih poslova i veoma su romantični.” Sad je već u velikom iskušenju da ostane i razgleda, ali odlučuje da produži odmah na šesti sprat.

Na šestom spratu nailazi na natpis: “Vi ste posetilac broj 71456012. Na ovom spratu nema muškaraca. Ovaj sprat postoji samo kao dokaz da vam se nikada ne može udovoljiti. Hvala što ste nas posetili.”

Prekoputa je otvorena radnja, slične namene samo za muškarce.
Na prvom spratu je pisalo: “Ovde su si te plavuše.” Do drugog sprata niko nije stigao….”

Ukoliko znate ko je autor, rado ćemo potpisati