MENSUROVA BIVŠA BIJESNA KAO RIS! “Nikad nisam javno rekla, ali…” Razvezala jezik o Anđeli Đuričić!

O aferi Mensura Ajdarpašića i Anđele Đuričić nakon završetka pete sezone “Zadruge” priča se već mjesecima, a otkako se Mensur oglasio i javno rekao da su se vidjeli dva puta, priče da je među njima bilo nešto više od prijateljstva, dodatno su podgrijane.

Mensur je bio velika ljubav aktuelne učesnice “Zadruge” Milice Veselinović, pa je i ona dala svoj sud o cijeloj priči.

– Kada je Anđela uradila sa Zvezdanom to, mogla je i sa Mensurom, iako mislim da on to ne bi htio. I meni su pisali o tome, ja nisam nikada javno imala ikome da se požalim. Koliko god da mi je rečeno. Anđelu je popuralnost udarila u glavu – rekla je Milica, pa se osvrnula na Đuričićkin sukob sa Zoricom Marković, prilikom kojeg joj je izrekla stravične riječi, a o kojem javnost i dalje bruji.

– Anđela juri Zvezdana a sukob sa Zoricom i ono što joj je pomenula, je strašno. Ja ne podnosim Zoricu, i svađamo se, ali da joj kažem tako neko nešto, nikada ne bih rekla. Anđela je zakopala sebe zbog Zvezdana, ali sada se vraća na staro – rekla je Milica.

Milica se dotakla i svog odnosa sa Bilalom Brajlovićem, a šta je imala da kaže na ovu temu saznajte na snimku ispod teksta: