EVO KOLIKA ZATVORSKA KAZNA PRijETI STEFANU KARIĆU! Osumnjičen za brutalno zlostavljanje Šavije, ovo su potencijalne posljedice!

Starleta Nataša Šavija primljena je u Urgentni centar KC Vojvodina, a nasilniku koji joj je nanio teške fizičke povrede prijeti kazna zatvorom.

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg događaja potvrdio je da je za to krivično djelo osumnjičen Stefan Karić.

– Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i nanio joj teške tjelesne povrede a zatim pobjegao sa mjesta gdje se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavješteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Ukoliko policija utvrdi da je on počinio nasilje nad starletom, Stefanu prijeti kazna od šest mjeseci do pet godina, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Podsjetimo, Nataša Šavija je noćas oko 1 sat 40 minuta posle ponoći primljena u bolnicu zbog teških tjelesnih povreda koje je zadobila.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po lijevoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka. On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija – rekla je Nataša.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vrijeme dostupni.

Savjetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Blic