Mesec dana se dopisujem sa udatom ženom, ženom mog bivšeg prijatelja i prelepo nam je

Znam da ne bi trebalo… Otkako sam je upoznao, svako malo u šetnji dotaknem neko drvo i nekoliko sekundi zadržim

dlan. Pomazim svako kuče ili mačku na ulici. Ljude ne konstatujem, samo se isključim kad neko počne da priča bilo šta. Znam da je čudno, ali je lepo. Biće moja makar ostao bez oka, jer ovaj njen boxer ako sazna

za nas nagrabusio sam jos od ranije ostao sam mu duzan neke pare i sad mu hocu zenu. Sve dok me cini srecnim do te mere da mazim biljke i zivotinje, ona vise nije samo njegova, nego nasa.

Prije osam godina “upoznala” sam ga na društvenim mrežama. Čak smo se dogovorili da će mo se vjenčati. Nakon osam godina, opet smo se počeli dopisivati i to traje već sedam mjeseci. On je u Južnoj Americi, ja u Europi. Nisam mislila da je moguće, ali mi smo se zaljubili. Dogovorili smo se da dođe da se upoznamo ove godine. Kako vrijeme prolazi, upoznala sam ga bolje. Mislim da se samo želi maknuti iz svog grada i od roditelja i uvaliti se meni da ga uzdržavam. Nema dovoljno novaca za kartu ni za boravak ovdje. Ja sam uštedila dovoljno, imamo kuću za odmor gdje može boraviti, ali mi nije svejedno. Imam neki predosjećaj da nije iskren, da tamo ima neku drugu. Društvene mreže su mu pune polugolih žena. Morala sam maknuti lajkove i komentare jer on ne želi da ljudi tamo znaju za mene(?!). Pričala sam i s njegovim roditeljima, oni znaju sve i podržavaju nas kao i njegova rodbina. Trenutno razmišljam dal’ da prekinem to sve ili da riskram taj sav novac da se upoznamo.

The post Mesec dana se dopisujem sa udatom ženom, ženom mog bivšeg prijatelja i prelepo nam je appeared first on Bn- novosti.