OGLASIO SE I ADVOKAT OSUMNJIČENOG STEFANA KARIĆA: Šavija u Kliničkom, zadrugar nestao BEZ TRAGA I GLASA, a evo šta kaže advokat

OGLASIO SE I ADVOKAT OSUMNJIČENOG STEFANA KARIĆA: Šavija u Kliničkom, zadrugar nestao BEZ TRAGA I GLASA, a evo šta kaže advokat

Bivša manekenka i starleta Nataša Šavija (35), nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine, a navodno ju je pretukao Stefan Karić.

Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao na pozive, a sada se za Telegraf oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i vjerujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da provjerimo informacije. Kao i uvijek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neprovjerene informacije – rekao je Karićev advokat.

Podsjetimo, u medijima se spekulisalo da je osumnjičeni za prebijanje starlete Stefan Karić, ali Šavija to nije potvrdila niti demantovala uz obrazloženje da ne želi da “ometa istragu”.

Ona je u KC Vojvodina primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, koje je dobila na svadbi na kojoj je navodno bila sa Karićem.

(Telegraf)