“MNOGO MI JE TEŠKO JER ME NIKAD VIŠE NEĆEŠ POZVATI” Luka sa Zlatibora ostao bez bliske osobe: Oprostio se emotivnom porukom (FOTO)

Najmlađeg srpskog domaćina Luku Crepuljarevića život nije mazio, prerano je ostao bez oca, pa je hteo-nehteo morao da postane glava familije i brine o majci i sestri dok su se njegovi vršnjaci “kuckali” na telefonima i fotkali za mreže.

Momak iz sela Semegnjevo kod Zlatibora postao je poznat javnosti zbog njegovog načina života, osvojio je srca devojaka iz čitave Srbije ali i njihovih majki, koje bi ga rado za zeta.

Kako je redovno aktivan na društvenim mrežama, sada je podelio objavu u kojoj je naveo da je doživeo veliki gubitak. Kako je napisao, njemu je umro prijatelj sa sela, od kojeg se oprostio emotivnom porukom.

View this post on Instagram
A post shared by Luka Crepuljarevic (@lukacrepuljarevic)

“Skupio sam snagu da ti ovim putem odam zahvalnost što sam imao priliku da budem tvoj drug i tvoj soko. Moj sokole, mnogo je teško saznanje da me vise nikad nećeš zovnuti i pitati: “Sokole, jesi namirio, stigao je jazavac (Žeka), samo tebe čekamo”. Sokole, leti visoko, i znaj da si ostavio neizbrisiv trag u mome srcu, tugu i prazninu. Carstvo ti Nebesko”, napisao je Luka uz fotografije.

Ovako je Luka govorio o ocu

Podsetimo, kao dečačić od tek 11 ostao je bez oca, ali sestru i majku nije izneverio. Ostao je svoj na svome, na svom imanju i dedovini, u svom selu bez kojeg ne može i dao primer mladima u Srbiji da selo i školovanje nisu nespojivi – bio je odličan đak, a sad je uporan i u naumu da se fakultetski obrazuje i dobije diplomu.

– Želeo sam sve to da prikažem, širom sam otvorio vrata svoga doma da uverim narod o tome što pričam, da je to zaista tako. Da pokažem svoje prelepo Semegnjevo i tu svoju stoku što imam, svoje domaćinstvo i sa ponosom sam pričao o tome i pričam – ispričao je nedavno Luka za TV Prva.

Pored majki i baka iz čitave Srbije koje ga prosto obožavaju, ni devojčurci nisu izuzetak pa su tako pale i kojekakve ljubavne ponude a jedna od simpatičnijih bila je i poruka koju je dobio: Domaćine smršao si, treba ti jedna dobra domaćica…