MUŠKARAC POBJEGAO SA PRVOG SASTANKA JER JE DJEVOJKA NARUČILA HRANU ZA 173 EURA: Očekivala je da on sve plati, a onda je dobila poruku zbog koje je poludjela
Jedna je žena izazvala kontroverzu na internetu nakon što je naručila hranu u vrijednosti od 150 funti (173 eura) na prvom sastanku i očekivala je da momak sa kojim je izašla sve plati. Ekvana iz Atlante, naručila je hranu koja je uključivala 48 školjki i bila je uvjerena da će jesti na njegov račun, ali muškarac je poslije računa samo otišao, piše “The Sun”.

Na društvenim mrežama mlada žena pokazala je šta je sve naručila na sastanku koji se iznenada završio kada je momak pobjegao jer je vidio koliki je račun.

Svaki tanjir je koštao 15 dolara, a u isječku je objasnila: “Joj, kad je došao četvrti tanjir, gledao me u čudu. Nije me bilo briga. Dušo, pozvao si me na sastanak. Moram da jedem”, rekla je.

Kada je konačno pojela 48 školjki prelivenih limunom i ljutim umakom, nastavila je sa glavnim jelom – kolačići od rakova i krompira. Ekvana je uživala u životu ispijajući piće i uživajući u ukusnoj morskoj hrani. Ali kad je stigao račun, njen pratilac odmah je otišao u toalet – i više se nije vratio.

Zaprepašćena njegovim postupkom i time što je morala sve sama da plati, poslala mu je poruku: “Glupo je tako pobjeći da ne moraš da platiš.” Ali joj je odgovorio da je samo ponudio piće i da će joj prebaciti na račun novac za piće. Platila je račun od 150 funti ostavivši napojnicu od 10 funti.

Isječak je od tada postao viralan s više od tri miliona pregleda na njenom TikTok računu @equanaaa. Video je bio preplavljen komentarima korisnika društvenih mreža.