NAJAVLJENA TUŽBA PROTIV ZADRUGARKE: Na adresu Bijele kuće stiže poziv za SUD – SAD ĆE NASTATI HAOS (VIDEO)

Nakon izlaganja Miljane Kulić u sinoćnoj emisiji Pretres nedjelje o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, voditeljka je dala njemu i njemu, a on je istakao kako će podnijeti tužbu protiv Miksi, zbog njenog divljaštva!

– Ona je slagala 97 odsto. Mi smo se probudli u nedelju, Janjuš je jedan od svjedoka, kako ona mene napinje da ja od moje majke tražim stvari za nju i ja sam joj rekao da ne želim to. Meni je glupo da tražim majci jer mi je Miljana prije mjesec dana bacila sto stvari. Došla je nedalje, ona je ustala da se sprema i da me provocira, ja sam joj rekao da se smiri, jer ako ne stigne nešto da se ne nervira – započeo je Zola.

– Ona meni nakon toga kaže kao, vidjećemo šta će biti. Ja nisam mogao da dođem jer sam pretpostavljao da neće doći nešto za nju, znao sam da će biti haos. Ona je meni nakon toga izbacila stvari i govori da neće više da me vidi tamo. Ona se spremila i krenula u čamac i kada se vratila me napala, a bazdila na alkohol, ona krene da me gađa kamenom, nakon toga nju obezbjeđenje odvodi sa ostvra, ona je potom meni zapalila stavri, uništila mi je sve. Nema ništa više, sve mi je uništila, pa mi je rekla šta će da uradi sa poklonom koji mi je majka poslali, ona uzima prase i kreće da ga gazi i baca ga u jerzero i govori “Srećan ti mami Uskrs”. Ja sve kapiram, ali da ona tako uradi to mi je strašno. Marija joj je govorila da to ne radi, neću da griješim dušu, ona joj je branila za to. Ona je mene potom sinoć maltretirala, pa me je polivala vodom, meni nije bilo dobro nakon toga. Ja se plašim, ona je na sve spremna. Ja sa njom više nisam ni u kakvom odnosu, definitivno sam završio svaki kontakt sa njom iako je danas stigao poklon i za Željka i za Miljanu, eto… Mi smo definitivno završili, ali da čuje Marija, ako me slučajno još jedno udari ili bilo šta, sve ono što mi je uradila i radi, za sve ću da je tužim, makar izugubio glavu – zaključio je Zola.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu u nastavku teksta.