“ŠAPUTALA JE CIJELA KUĆA O TOME, NIKO NIJE SMIO NAGLAS!” Bivša zadrugarka otkrila dugo čuvanu tajnu

Nakon što je zadrugar Filip Car obelodanio da mu je nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš priznao da je bio sa starletom Sanjom Grujić, oglasila se pjevačica Sandra Rešić i otkrila više detalja o svemu ovome, piše Pulsonline.rs

– Pa znaš kako, nije ni prvi ni posljednji put, prisustovala sam mnogim, ali i nekim nazovi pomirenjima, jer da se ne lažemo, preko ljeta njih dvojica bogami “prođu kroz svašta zajedno” tako da će netrpeljivost oko djevojaka uvek izlaziti na površinu, ali i ono što njih dvojica imaju kao pa aj da kažemo drugarstvo van rijalitija i te kako prevlada – počela je izlaganje Sandra.

– Što se tiče te priče oko prevare, para, pozajmljivanja, ne sumnjam ni u jednu stvar koju je Car rekao, jer je rekao u pripitom stanju i vrlo bijesan. Tad je Car najiskreniji i to svi znaju! Detalje ne znam zaista, ali da vjerujem da mu je pomogao u nekoj mjeri, apsolutno da, jer setimo de Janjuš je diskvalifikovan prošle godine… Što znači izlazak bez dinara…

– Da tvrdim da je Janjuš koristoljubljiv ne mogu, ne znam zaista i neću da griješim dušu. Svi znaju za tu priču oko Sanje i Janjuša, to je i te kako bila tema, više kroz šaputanje, ali je bila! I ne znam zašto se stari zadrugari ne plaše komentarisanja, kada smo i tada pričali o dodirima ispod pokrivača ona njega, on nju i tako dalje i to je znala i pričala cijela kuća – dodala je Rešićeva.

– Matora (prim.aut. Jovana Tomić) je doduše probala da kaže, ali se i ona povukla, vjerovatno ne želeći da se miješa. Ove godine ne mogu da kažem da sam primijetila, jer iskreno ne pratim Sanju toliko, više mi je žao onog njenog momka… I jedina stvar koju vjerovatno nećemo saznati do kraja ili ako Janjuš ne pukne na Sanju je taj famozni zajednički provod u etno selu.

– Sanja je dovoljno pametna da neće čačkati Janjuša da iznese detalje, ali u isto vrijeme ako su gledaoci primijetili, a jesu, Sanja je od tog dana prestravljena, čak je i momka ostavila dok se ne stišaju strasti i dok ne bude sigurna da Janjuš neće iznijeti etno selo kao i detaljnu intimu – smatra pjevačica.

– I ne zaboravimo još jednu Sanjinu laž. S… jeste pokazala Luksu, ali ne u pušioni već u radionici i to za jednu cigaru. Toliko od mene!