Nakon razvoda došla sam kod brata da boravim, imala sam majicu ii helanke

Nakon razvoda došla sam kod brata da boravim, imala sam majicu ii helanke… Sa svojih 25 smatrajuci da je vec vreme za udaju to sam i uradila brzo i nepromisljeno sa deckom s kojim sam bila par meseci u vezi. Bracna idila je kretko trajala, par meseci, i kako je brzo nastala tako se i brzo raspala. Sto zbog nepravazidjenih razlika, a prilicno i zbog losih oodnosa jer muz je gotovo redovno imao preuranjenu ejaa ulaaciju i gotovo me nije mogao dovesti do orgaazmaa.

Tako sam se pognute glave i prilicno utucena ponovo nasla u roditeljskom domu gde su me tuzno docekali matori i moj 20-to godisnji brat. Svo troje su sazaljevali zajedno samnom nad mojom losom sudbinom a posebno moj mladji brat i kako je vreme odmicalo on mi je sve vise izlazio u susret sto se svega tice i bio je uvek tu kada mi je nesto trebalo. Pomisljala sam da mi je muz bio ovakav sigurno bi i dalje bili u braku. Mada mi je, kao i u braku, dobar seekks sve vise i vise nedostajao.

Dani su prolazili uobicajno uz moje gotovo svakodnevno samozadovoljavanje i mastanje o dobrom seekksu. Medjutim jedna sitnica kao da mi je promenila zivot iz korena. Primetila sam, vise puta ali u pocetku to nisam uzimala za ozbiljno, da sam uhvatila mog brata kako me kada smo zajedno detaaljno odmeerava i pogleed mu non stop sara po mom telu. Znam da sam, iako vec raazveedena, izgleedala jako dobro i bila sam prilicno zgoosdna, ali ipak sam mu ja sestra i negleda me valjda kao ribbu, medjutim raazuverila sam se jednom prilikom kada sam cistila prasinu sa namestaja a brat je sedeo na trosedu i gledao tv. Na sebi sam imala maajicu na bretele i helanke i kako sam prelazila krpom preko staklene vitrine na staklu sam jasno videla brata kako gleda u mom pravcu. Nisam se obazirala i nastavila sam posao dalje a onda me je gotovo saseklo kada sam videla da je rukom protrljao svoje meedjunozjee ne skrecuci pogled sa moje pozaadine. Samo sam na trenutak zastala i onda se lagano okrenula i posla ka kuhinji. U prolazu sam bacila pogled prema njemu i videla ogromnu izbocinu na njegovom soorcu koju je on pokusao da sakrije prekrstanjem nogu.

Dani su i dalje prolazili a ja sam ubedjivala sebe kako je to bilo slucajno i kako sam to samo umislila ali gotovo svakodnevno brat me je uveravao u suprotno. Bivao je sve bolji i bolji prema meni, skakao je na svaki moj prohtev i svaku moju zelju. Znao je da nocu kasno ode po picu kada bi ja izrazila zelju da mi se jede ili da ode i donese mi sladoled i svakok dana poceo nesto da mi poklanja od cokolada do raznoraznih sitnica.

Jedno jutro jos sam bila u krevetu kada mi je doneo kafu, na sebi sam imala svilenu spa acicu na bretele sa dubbokim dee oolteom. Gruu i su mi se jaasno naazirale u njoj ali jeednostavno nisam zelela da ih pokrijem zeleci da vidim braatovu reeakciju jer je veerovatno sa tom naamerom i usaao u moju sobu, da vidi nesto vise. Nije mogao da mi promakne njegov istraazivacki pogled na mojim gruudima. Hvala na kafici, dodji da te seka coki. Sagnuo se prema meni i ja sam ga zagrlila i polju ila u obraaz pruzaajuci mu istovremeno jos bolji pogled na moj dee oolte. Sada sam bila uverena da me posmatra kao dobru ribbu i verovatno zbog nedostatka seeksaa u posleednje vreme to ne samo da mi nije zasmetalo vec je pocelo i da mi godi. Cak sam pocela da se uzbudjujem kada sam razmisljala o tome.