NATAŠA I NJENA MAJKA U SUZAMA UŽIVO U PROGRAMU: Šavija otkrila dosad nepoznat detalj iz noći kad je pretučena

Starleta Nataša Šavija pojavila se u emisiji na Informer Tv zajedno sa majkom Verom, i tom prilikom je progovorila o traumi koju je doživjela kada ju je, prema njenim riječima, bivši zadrugar Stefan Karić brutalno pretukao na jednoj svadbi u etno-selu “Vrdnička kula”. 

Nataša je sa majkom gostovala u emisiji uživo i tom prilikom do najsitnijih detalja ispričala kroz šta je prošla te noći, a potom i o paklu koji ju je sačekao u bolnici i kasnije, budući da se sprema za čak četvrtu operaciju.

Šavija se potpuno slomila kada je govorila o trenutku suočavanja sa porodicom, kada im je trebalo saopštiti šta se dogodilo.

– Nije lako bilo, nije ni sada, ali nekako izdržavamo… – rekla je Vera na početku razgovora.

 

– Iskreno, zabrinuto, izmučeno, demolirano. Stefan Karić mi je okrenuo život naopačke. Evo sad ću direktno da kažem. Doživjela sam torturu, i dalje je doživljavam – rekla je Nataša, a potom prepričala šta se dogodilo te noći.

– Javila sam da sam stigla i njegov drug je izašao pred mene. On je bio na bini, igrao je. Čekala sam duže, a nikog ne znam, nisam znala ni čija je svadba. Onda smo otišli do njega, rekla sam mu da sam došla zbog njega, hoće li doći ili šta. Možda ga je te izrevoltiralo, ne znam. Ja stvarno ne znam šta je bilo u njegovoj glavi… – dodala je.

– Bili smo prije jedno… Ne znam koje je to ljeto bilo… Poslije njegove prve Zadruge. Bila sam na moru i upoznali smo se, dopisivali smo se recimo dvije nedelje, non-stop smo bili na vezi. Djelovao mi je divno, dopisivali smo se kao da smo 300 godina u vezi! Kad sam se vratila sa mora došao je po mene na aerodorm, bila sam kod njega dva dana. Tu sam vidjela da je malo negativan. Poslije sam otišla u Novi Sad i to je to. Vidjeli smo se prošle godine na moru, na Adi Bojani, ali smo išli samo na piće. Dakle bili smo zajedno samo ta dva dana, poslije smo se samo dopisivali – objasnila je.

– Vratila sam se za sto, rekao je da dolazi za 10 minuta. Poslije nekog vremena je i došao, pa je krenuo vatromet napolju, svi su izašli… Vidjelo se da je bio vidno pijan. Vrlo smo malo komunicirali. Ja sam tamo i kasno došla. Vratili smo se za sto, on je otišao u WC, duže se zadržao. Poslije nekog vremena sam krenula u WC i srela sam ga na među spratu. Ne znam šta smo tu pričali, ali je bila najnormalnija komunikacija, sa obje strane. Čak sam ga i zagrlila i krenuli smo da se penjemo za stepenice, gdje je on mene odjednom povukao za kosu i nageo! Ja se ni ne sjećam kad je on mene krvnički udario… Jedino što znam da mi je zamjerio, ali ranije, je da zatvorim malo šlic… – objasnila je Nataša.

– Zalijepio mi je šamarčinu, to nije bilo čupanje kao žene kad se čupaju… To koliko me je čupao mogu da poredim sa udarcem. Krenula sam da se branim, lupila sam mu šamar… Neko bi ga odvalio nekom šipkom ili ne znam ni ja šta… Pocjepala sam mu majicu. Rekao mi je “obezbjeđenje je vidjelo da si mi lupila šamar”, jer ono drugo vjerovatno niko nije vidio… Kad smo zamakli od pogleda ja sam pala… Sagnuo se, uhvatio me za kosu lijevom rukom, da ne mogu ni da se zaštitim, i onda mi je drmnuo takvu pesnicu… Dok sam bila na podu… – pričala je Nataša.

– On je “odradio” svoje i vratio se u salu. Ja sam čekala da dođem sebi… Vratila sam se, krenula prvo u WC, pa sam se vratila u salu. On je sjedio za stolom gdje sam ja bila, kao da je ponosan, kao da je osjećao zadovoljstvo što je to uradio. Što je, kako on naziva sve žene, “ku**etinom”, što je “sredio ku**etinu”. Već se vidjelo da je meni oko na pola. Onda je krenuo da me počeška… Rekla sam mu “skloni tu ruku”. Onda mu je neko prišao, nešto mu je šapnuo i on je samo otišao. Vjerovatno mu je rekao da je bolje da ode – kazala je Šavija i dodala:

– Poslije je mene obezbjeđenje izbacilo. Uhvatili su me, jedan s jedne, drugi s druge strane, i izbacili me napolje. Kao da sam ja tukla nekoga. Onda me je u jednom momentu jedan uhvatio ispod miški, drugi za noge i, kao, “ajde idi odavde”. Vidjela sam duplo, ali ne od alkohola. Kasnije su mi doktori objasnili da je to od spuštenog oka i slomljene vilice – ispričala je Nataša.

Kako kaže, pomogao joj je čovjek koji je samo prolazio pored nje. Rekao je da donesu njene stvari i spakovao je u taksi.

Majka Nataše Šavije, Vera, i dalje ne dolazi sebi od šoka i brige za ćerkino stanje.

 

– Novinarka me je zvala i pitala me: “Gospođo Vera, da li ste čuli da je Nataša pretučena?”. Ja i muž ne znamo šta ćemo… Nalazimo se u šarganskom vozu, ni tamo ni vamo… Zovem stariju ćerku, kažem provjeri je l’ Nataša kući, u bolnici… Kaže “jeste, primljena je u Urgentni centar”. Poslije smo se čuli, malo smo se smirili. Nismo znali šta nam je s djetetom… – rekla je uznemirena Vera.

– Došli smo u hotel, spakujemo se i kući. U bolnici nam nisu dali da uđemo, pa smo bili dole, a ona na prozoru, tako smo se vidjeli. Mi smo doživjeli takav šok da se opisati ne može – dodala je nesrećna žena.

Nataša se slomila u trenutku kada je govorila da nije znala kako svojoj porodici da saopšti šta joj se dogodilo. U tom monetu je počela da plače, a za njom i njena majka.

– Osjećam se kao biljka… Ja ne izlazim iz kuće, osim do bolnice, suda i evo ovo. Imam nadu jer mi sljeduje operacija i nadam se da će uspjeti da se popravi… Često imam napade plača… Ne pamtim kad sam posljednji put bila nasmijana – rekla je Nataša.