“VJENČALI SU SE!” ALEKSANDRA ZABLISTALA U BIJELOM- Car i Nikolićeva obavili u tajnosti ceremoniju?! (FOTO)

Filip Car Aleksandra Nikolić obilježili su šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga” svojom ljubavnom pričom. Aleksandra je izašla kao pobjednica, a pored prvog mjesta, desila joj se još jedna bitna stvar u rijalitiju.

Car je priredio Aleksandri romantično iznenađenje na velelepnom imanju u Šimanovcima i zaprosio je. Aleksandra je odmah rekla “DA” i na taj način su podigli njihovu vezu na viši nivo.

Nakon što su završili obaveze koje su imali u Beogradu prema televiziji Pink, otišli su u Filipovo rodno mjesto, Crikvenicu.

Ovaj rijaliti par je aktivan na društvenim mrežama i deli sa svojim pratiocima kako provodi vrijeme na hrvatskom primorju. Neki korisnici Instagrama, su posumnjali da su se Aleks i Filip vjenčali u tajnosti.

Ove glasine je podgijjala i fotografija koja je osvanula na pomenutoj mreži, na kojoj se vidi da je Aleksandra u bijelom kompletu, a Car u crnoj odevnoj kombinaciji. Iza njih se nalaze baloni koji su dio dekoracije. 

– Oni se bome vjenčaše. Što se tiče muštuluka, pošaljite na moj pejpal račun. Hvala – glasio je komentar u opisu fotografije.

Ostaje nam da sačekamo da se Car i Aleksandra oglase i da otkriju da li su se zaista vjenčali ili je ovo trenutno jaka želja i nagađanje njihovih fanova.