NE PROPUSTITE OVAJ DAN, evo šta vas čeka 08.08: Dan koji smo čekali – EVO ŠTA TREBATE URADITI ZA ISPUNJENJE ŽELJA

NE PROPUSTITE OVAJ DAN, evo šta vas čeka 08.08: Dan koji smo čekali – EVO ŠTA TREBATE URADITI ZA ISPUNJENJE ŽELJAVage, snažna energija prožima atmosferu, budi želju za stvaranjem veza, romantičnim skokom ili umjetničkim pothvatima. Sada je pogodno vrijeme da poslušate čežnju svog srca i hrabro je slijedite, čak i ako se odluka čini zastrašujućom. Škorpioni, Portal Lavlja vrata pruža izvrsnu priliku za introspekciju, čuvanje unutarnjeg krajolika i razmišljanje o onome što čeznete manifestirati. Vrata mogućnosti će se širom otvoriti, očekujući vaš hrabar korak naprijed, piše Atma.hr.

Portal Lavlja vrata predstavlja nebesko poravnanje, kozmički ples u kojem se spajaju Sunce u ponosnoj konstelaciji Lava, sjajna zvijezda Sirius, veličanstveni Orionov pojas i naš matični planet Zemlja.

Ova nebeska tijela stvaraju posebnu koreografiju, astralni valcer od 26. srpnja/jula do 12. kolovoza/avgusta svake godine, a vrhunac ovog snažnog poravnanja dočekuje nas 8. kolovoza/avgusta. Ovog dana snaga i utjecaj portala zrače najsnažnije.

Tijekom ovog visokoenergetskog razdoblja unutar našeg kozmičkog kalendara, netko može iskusiti pojačanu želju da zamisli ili njeguje nešto novo unutar svog postojanja.

Ovo nije puka slučajnost, već sastavni dio mističnog utjecaja poravnanja. Gravitacijska sila prema promjeni odjekuje u nama, rasplamsavajući strast za transformacijom.

Za one koji traže vodstvo od zodijaka, svaki znak će pronaći jedinstvene rezonancije i prilike unutar ovog događaja. Nebeska simfonija koju je skladao portal Lavlja vrata pjeva različite melodije za svaki zvjezdani znak, orkestrirajući složeno, ali skladno iskustvo.

To je očaravajuće vrijeme, ispunjeno potencijalom i nebeskom mudrošću, u kojem svemir poziva svakoga od nas da prigrlimo kozmički ritam i zaplešemo u ritmu vlastitog duhovnog bubnja.

Ovan

Dok se Lavlja vrata otkrivaju, očekujte da ćete biti okrijepljeni i napunjeni poticajem da ostvarite svoje ambicije. Bilo da se radi o izazovu koji ste izbjegavali ili projektu koji skuplja prašinu, sada je trenutak da preuzmete uzde.

Osjećate odvažnost? Možda je to promaknuće za kojim ste čeznuli. Lavlja vrata daju vam hrabrost za preuzimanje rizika i istraživanje.

Također, još jedno područje na koje se možete usredotočiti su djeca ili romantika.

Bik

Otporna i postojana, vaša upornost blista tijekom portala Lavlja vrata. Vaši trajni napori usklađeni su s nebeskim obiljem, stvarajući skladno vrijeme za manifestiranje želja vašeg srca.

Usmjerite nebeske energije i svjedočite kako se svemir urotio da ispuni vaše ciljeve. Ovo nije puka slučajnost; to je kozmičko poravnanje u svom najboljem izdanju.

Također možete se usredotočiti na manifestiranje u području doma, majčinstva i svog srca.

Blizanci

Uz visokoenergetski kozmički zagrljaj Lavlja vrata, vaša će se intelektualna znatiželja rasplamsati kao nikada prije. Sada je vrijeme da zaronite u labirint svojih omiljenih tema.

Bilo da se radi o starom hobiju ili novootkrivenoj strasti, kozmos vas potiče na istraživanje. I ne zaboravite svoj lingvistički njuh; pravo je vrijeme za pisanje dnevnika o novim životnim eskapadama, utkajte svoje riječi s kreativnošću koju samo Blizanac može skupiti.

Također, možete se usredotočiti na manifestiranje u području podučavanja i braće i sestara.

Rak

Vrijeme je zrelo za introspekciju, posebno u pogledu vaših želja i potreba. Često ste uronjeni u potrebe drugih, a Lavlja vrata predstavljaju sjajnu priliku za samorefleksiju.

Dopustite svojim emocijama da isplivaju na površinu; osjetite ih, zagrlite ih. Neka kreativnost bude vaš vodič. Ovo nebesko poravnanje spremno je ponuditi vam uvid u brigu o sebi, pružajući duboko razumijevanje vašeg unutarnjeg jastva.

Također, možete se usredotočiti na manifestiranje u području novca i vlastite vrijednosti.

Lav

Lavlja vrata su u skladu s vašom vladavinom, pojačavaju vašu unutarnju moć. Nezamisliva energija će vas tjerati da koračate prema svojim strastima, potaknuti nevjerojatnim naletom kreativnosti.

Poriv za stvaranjem, za očaravanjem prijatelja i obitelji svojom autentičnošću bit će neodoljiv.

Zadivit ćete svojim talentom, a radost dijeljenja istinskog sebe duboko će odjeknuti u vama.

Djevica

Djevice, vi ste marljivi i precizni, a Lavlja vrata pružaju trenutak da zastanete i uživate u plodovima svog rada. Usredotočite se na blistavu pozitivu koju život nudi i uživajte u moćnoj kozmičkoj energiji koja vas okružuje.

Razmislite o svom putovanju, vizualizirajte ono što cijenite i razmislite o tome što bi moglo zahtijevati ponovno kalibriranje.

To je više od trenutka u vremenu; to je nebeski zagrljaj koji vas poziva da cijenite i ponovno procijenite tapiseriju svog života.

Vaga

Tijekom ove sezone Lavljih vrata, Vage, očekujte da ćete biti prožete razigranim koketiranjem i radošću. Vaša će kreativnost tražiti izražaj, a vaša ljubav prema drugima će dublje odjeknuti.

Snažna energija prožima atmosferu, budi želju za stvaranjem veza, romantičnim skokom ili umjetničkim pothvatima.

Sada je pogodno vrijeme da poslušate čežnju svog srca i hrabro je slijedite, čak i ako se odluka čini zastrašujućom.

Škorpion

Vatrena energija koja prožima Lavlja vrata može vas potaknuti da izrazite svoju unutarnju istinu onima koji su vam dragi. Pronaći ćete snagu da se suočite sa životnim složenostima.

Portal Lavljih vrata pruža izvrsnu priliku za introspekciju, čuvanje unutarnjeg krajolika i razmišljanje o onome što čeznete manifestirati. Vrata mogućnosti će se širom otvoriti, očekujući vaš hrabar korak naprijed.

Možete se usredotočiti na manifestiranje u svom poslu i karijeri.

Strijelac

Strijelci, val avanturističkog duha vjerojatno će vas obaviti tijekom ove nebeske sezone. Lavlja vrata nude sjajnu priliku da iskoristite svoju inherentnu vatrenu vitalnost i prigrlite život sa žarom.

Te aktivnosti koje su dugo mamile, ali su bile potisnute na marginu, sada vape za pažnjom. Bit ćete prožeti živahnošću, stoga iskoristite dan i maksimalno iskoristite ovo živahno godišnje doba; to je vrijeme previše dragocjeno za rasipanje.

Možete se usredotočiti na manifestiranje u području putovanja i primati čuda i blagoslove!

Jarac

Kao marljivom lovcu na ciljeve, sezona Lavljih vrata vjerojatno će vas vidjeti kako intenzivirate svoj naporan rad, a istovremeno ga prihvaćate sa žarom.

Očekujte da će vaš um postati plodno tlo za inovativna rješenja za dugotrajne izazove.

Sada je povoljan trenutak da razmislite o svojim ciljevima, da ispitate svoj napredak i da razaznate sljedeću odskočnu dasku na svom pažljivo planiranom putu.

Vodenjak

Za tipično pragmatičnog Vodenjaka, duboko emocionalni ili duhovni poduhvati možda nisu norma. Međutim, promjena energije tijekom ovog razdoblja bit će opipljiva čak i vama.

Iskoristite ovo vrijeme za promišljenu analizu osobnog života i globalnih okolnosti. Razmislite o načinima na koje biste mogli biti katalizator promjene i dopustite da vaša čežnja za transformacijom nadahne one oko vas da daju doprinos.

Možete manifestirati romantične partnere, poslovne partnere i klijente.

Ribe

Ribe, ovo nebesko poravnanje nudi bogatu priliku da zaronite u svoje duhovno carstvo. Prigrlite energiju sunca i neka vaši kristali postanu provodnici kozmičke mudrosti.

Uključite se u promišljenu meditaciju, fokusirajući se na ono što želite ostvariti.

Portal Lavlja vrata je više od vremenske pojave; to je prostor snova u kojem buduće vizije mogu klijati i razvijati se, vođene vašim željama i zagrljajem svemira.