OTJERALA GA KAO PSETO! Helga se vratila jača nego ikad – Iskulirala Zvezdana kao nikad, ovim potezom ga ostavila otvorenih usta!

Zvezdan Slavnić je nakon razgovora sa Anom Ćurčić iznenada opet poželio da priča sa Anđelom Đuričić, koju je malo prije toga na brutalan način ostavio.

Đuričićeva je pristala da izađe iz kuće kako bi čula šta ima da joj kaže, a onda je uslijedio obrt koji niko nije očekivao.

– Hajde ispljuni to što želiš da mi kažeš i ja sam nestala – pričala je Anđela.

– Pričaj sa bivšom i budućom ženom, otkači me se. Pričao si sa njom, hoćeš da obilježimo isto mjesto? Radi rolerkoster sa kim možeš. Reci šta imaš, gubim vrijeme i nervozna sam. Ja sam slobodna djevojka i sad mogu da pričam kako se osjećam. Reci šta imaš – bjesnila je Anđela, dok je Zvezdan opominjao da treba da pazi kako s njim razgovara.

– Sutra ćeš da plačeš kao p*čka – rekao je on.

– Plakaću narednih 50 dana, ali nećeš da mi praviš kako tebi odgovara. Sama ja za sebe 50 dana, u ludilo sama i bolje, nego sa tobom luda zajedno. Došlo mi je do kraja, nemam više tolerancije – govorila je Anđela.

– Znači igrala si se? – upitao je on.

– Kad možeš da me vrijeđaš onako mogu i ja. Želim da se skloniš od mene, ne trebaš mi da mi na svakih sedam dana priređuješ scene – pričala je ona.

– Što onda lažeš da ćeš da se boriš? Pričaš o ljubavi… – upitao je Slavnić.

– Ma skloni mi se. Ja da ti dajem odgovore, ja ti pas nisam – nastavila je da bjesni Anđela i u tom trenutku se okrenula i otišla od njega.

– Je l’ si sigurna? – upitao je Zvezdan.

– Da, ne zanimaš me. Vozi gdje možeš, kod mene ne možeš više – odbrusila je Anđela i ostavila Slavnića u potpunom šoku.