SADA I ZVANIČNO: Anđela Đuričić PRISTAJE na DISKVALIFIKACIJU – presjekla nakon svađa sa Slavnićem, DEFINITIVNO

Nakon što je došlo do ponovnog raskida najpopularnijih ljubavnika na Balkanu, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i nakon svih svađa i prepirki, prolivenih suza, ali i gađanja posteljinom, Helga se pojavila kod drveta mudrosti, te otkrila kakav je njen stav i kakvo je njeno viđenje kada je riječ o ovoj situaciji.

– Sve je počelo prije dva dana, kada je on imao sukob sa Anom, nakon toga nije htio da razgovara sa mnom. Ja sam ga poslije emisije pitala kako je. On mi je rekao da nije dobro, ali je otišao da spava. Sinoć je došao u emisiju, ali cijeli dan nije komunicirao sa mnom, a ni sa drugim ljudima. Jedino što je bilo pred emisiju što mi je prebacio šta sam obukla – započela je Anđela razgovor sa drvetom.

– Došla je emisija gdje sam se ja raspravljala sa Majom oko haljine, meni je smiješno šta djevojke rade. On je meni nekon toga prebacio kako se ja ponašaam. On je meni zamjerio što sam se svađala sa Majom, pa je rekao da je bolje da budemo drugovi do kraja rijlitija. On kada je nerovzan, ja ne smijem da odgovorim na pitanja, pa mi je potom rekao da se iselim iz izolacije, nakon toga on je mene jurio, ja sam išla u pab. Vređao me je da sam folirant, da glumim, a ja sam mu rekla da izađe jer ne moram da ga slušam. Ja sam htjela da se smirim, a nisam htjela da pravim scene, a on me je ucijenio da će da mi baci stvari i ja sam nakon toga otišla kada on nije bio tamo, ja sam se iselila. On je nakon toga tražio da razgovramo, posle razgovora sa Anom, htio da priča sa mnom, ali ja nisam htjela. On se nadao da ćemo se pomiriti, ali ništa od toga – nastavila je Đuričićeva.

– Neću ja da tripm to, on kao da se sprda sa mnom, on čas jedno, čas drugo, meni se sve mijenja i gorim. Ja ne želim to, teško mi pada. On meni stalno traži razloge za raskid. Priča kako je umoran od svega, a sa njiim sam prešla sito i rešeto. Neću to da trpim više. Ja se borim, ali me je doveo u stanje šoka, jer se ja borim za čovjeka koji želi da raskine sa mnom, a on opet razgovara sa bivšom ženom poslije ko zna koliko puta, ja sam okrenula list, neću da ponovo ovo prolazim, neću, vratila sam se u krevet i to mi treba da odmorim od svega. On meni govori da me voli, a ovako nikada nije rekao da me voli pred ljudima, čudno mi je da čovjek koji ima emociju prema meni radi mi te stvari. Međutim da ima emciju prema meni, ne bi ni to uradio. Čeka da vidim kako će da se ponaša u emisiji. Nema poente drugačije – nastavila je zadrugarka.

– Ana i Zvezdan su sinoč izgledainili odnos, a meni smeta što oni i dalje pričaju. Ja jedva čekam da čujem o čemu su oni pričali. Nego Drvo ja bih voljela da budem diskvalifikovana da bih vidjela kako će Zvezdan da reaguje, mene zanima kako će to da izgleda – saopštila je Anđela svoju konačnu odluku, koja je zatekla i Drvo, iako se samo radi o prijedlogu da to bude mali eksperiment, a ne stvarna diskvalifikacija.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.