OVO JE PRAVI RAZLOG ANĐELINE DISKVALIFIKACIJE! Raskrinkan Đuričićkin tajni plan – ovo je danima mučilo!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa “Zadruga”. Anđela je fizički nasrnula na Maju Marinković, izgrebala je po licu i počupala joj kosu sa glave i to je bio razlog da momentalno bude udaljena sa imanja u Šimanovcima.

Zvezdan je ušao u spavaću sobu sa velikom drvenom letvom i počeo da viče i da udara po sobi, što je uplašilo ostale zadrugare. Veliki šef je donio odluku da ga diskvalifikuje iz rijalitija.

Aleksandra Nikolić je prišla Lepom Mići kako bi prokomentarisali ova dešavanja u rijalitiju. Mića joj je priznao kakav tajni plan je Đuričićeva kovala danima i zbog čega je odlučila da se diskvalifikuje.

– Joj Mićo, šta se izdešavalo, ja ne mogu da verujem… Iskreno, nisam mislila da će ovako baš biti – rekla je Nikolićeva.

foto: Instagram printscreen/samo.realno6

– Žao mi je što se tako sve izdešavalo, ali ne možeš njoj neke stvari dokazati, ona ne sluša nikoga, nisam mogao da je sprečim. Nije mogla da se iskontorliše, ona je išla na diskvalifikaciju, sama je htela ovo, to je izabrala, nije mogla da podnese pritisak i zato je htela napolje – otkrio je Mića.