RASKRINKANI – NEOBORIV DOKAZ DA SU SE ZNALI MNOGO PRIJE “Zadruge 6”! Anđela je već boravila u Zvezdanovom stanu?! (FOTO)

Cijeli Balkan ne prestaje da bruji o jučerašnjem bahatom ponašanju Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i njihovom grubom kršenju pravila Pink produkcije, odnosno rijaliti programa “Zadruga”, usljed čega su diskvalifikovani, uz obavezu da svako od njih isplati po 50.000 eura na ime kazne, kako je detaljnije precizirano u ugovoru koji su prije samog ulaska u pomenuti projekat potpisali.

Naš portal SrbijaDanas, otkrio je tokom jučerašnjeg dana gde su odseli Zvezdan i Anđela, odnosno da su sada smješteni na Novom Beogradu. Međutim, da bi priča bila dodatno zanimljivija, vratimo se u period prije Zadruge, jer je otkriven veliki broj “slučajnosti”.

Foto: Instagram/Printscreen/andjelaadjuricicc

Na osnovu njenih fotografija koje je Anđela Đuričić na svom zvaničnom Instagram profilu objavila, posjeduje i one koje su nastale upravo na pomenutoj lokaciji i to mnogo prije početka “Zadruge 6”.

Pozicija na kojoj se nalazi na ovim fotografijama, jasno nam ukazuje da se iza njenih leđa nalazi objekat o kom mediji već uveliko bruje, odnosno gdje je sa Zvezdanom odsjela nakon diskvalifikacije. Zbog svega navedenog, izvlači se zaključak da Đuričićevoj ova lokacija nije nimalo strana.

Takođe, zbog ovih informacija, može se osnovano sumnjati da je znala za stan koji Slavnići poseduju, odnosno da postoji mogućnost da je mnogo prije “Zadruge” potencijalno ostavrila kontakt sa Zvezdanom i da je sve ovo bila njihova igra, kako bi uspjeli da nasamare narod i unovče sve ono što su tokom rijalitija radili.

Mada, ovo je za sada samo pretpostavka, koja ne mora nužno biti tačna, ali činjenica je da se na istoj lokaciji nalazila mnogo prije početka “Zadruge 6”, kao i da je njihovo ponašanje i izbacivanje izgledalo kao da su ga njih dvoje namjerno osmislili, jer je evidentno da su pucali pod pritiskom.