OVO SU HEROJI KOJI SU SPASILI BEBU IZ MORAČE: Pogledajte TRENUTAK kad su donosili mališana, izvukli ga iz SIGURNE SMRTI

Heroji po imenu Alfi Ibrahimović i Almir Mujak izvukli su i spasili bebu iz Morače u Podgorici nakon što je, kako su preneli crnogorski mediji, baka (62) skočila sa mosta, držeći dete u rukama.Objavljena je fotografija koja je zabeležila trenutak kada su ovi mladići spasavali dete iz reke Morače.U spasavanju je učestvovao i Demaj Spejtim.Na licu mesta bio je i fotoreporter Pobjede koji je zatekao mladiće dok su izvlačili bebu iz vode.

Kako prenosi Pobjeda, Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu reku. Brzom reakcijom uspeli su da izvuku dete na obalu.Dete je bilo bez svesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se u tom trenutku zadesio na toj lokaciji, uspeo je da dečaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.Odmah potom je usledila brza reakcija Hitne pomoći, koja je prevezla dečaka u bolnicu.

Kako je portalu Pobjeda nezvanično saopšteno iz policije, starija ženska osoba je sa bebom sa stena upala u Moraču, a Novosti su izvestile da je reč o baki (62) i njenom unučetu.