Sahranila oba sina i muža, živjela sama: Monstrumi iskoristili tešku sudbinu žene, pa je MUČILI I SILOVALI

S. K. (68), brutalno su napali, mučili, silovali i opljačkali Ljuba N. (32) i maljoletnik, koji su ubrzo uhapšeni. Kako pričaju mještani Radojeva iz Nove Crnje, uhapšeni mladići su poznati kao nasilni i problematični, a zbog njih cijelo selo živi u strahu!

Kako saznajemo od komšija u pitanju je žena koja nikada “ni mrava ne bi zgazila”, a njena sudbina je veoma teška. Sahranila je oba sina i muža, živi sama, žena je operisana prije dvija mjeseca, ovo je strašno. Ti monstrumi su znali da je sama, mislili su da novac drži u kući. To treba odmah streljati, ja bih njih osudila na doživotni zatvor – priča jedna od prijateljica žrtve.

Kako pričaju meštani Radojeva, uhapšeni mladići su i ranije pravili nasilne inicidente. Tu ženu znam odmalena, bila je uvijek prema svima dobra, strašno je šta je doživjela – prokomentarisao je jedan mladić.Uhapšeni monstrum već bio u zatvoru Oni su toliko problematični, ovo selo je puno propalica, mi se svi plašimo. Noću ne znam ko može da mi upadne u kuću. Oni su baš opasni, znam ih, žive jednu ulicu od mene, idu i kradu, a neće ništa da rade. Taj Ljuba je užasan, njegov otac se sad vratio iz zatvora, a bio je i Ljuba ranije, imao je nanogicu – priča uznemirena žiteljka Nove Crnje.Komšinica je za Blic ispričala da su napadači uništili cijelu kuću nesrećne žene, da je sve polomljeno i u haosu.