OVU KUĆU SU KULIĆKE SAGRADILE OD NOVCA IZ RIJALITIJA: Nekada su živjele u trošnoj i zarasloj, a sad imaju LUKSUZNU VILU u Nišu

OVU KUĆU SU KULIĆKE SAGRADILE OD NOVCA IZ RIJALITIJA: Nekada su živjele u trošnoj i zarasloj, a sad imaju LUKSUZNU VILU u Nišu

Miljana Kulić, jedna od najpoznatnijih rijaliti učesnica, nekada je živjela skromno u trošnoj kući zarasloj korovom.

Na aplikaciji “google earth” mogu se vidjeti fotografije Miljanine kuće od prije nekoliko godina, kada još uvijek nije bila renovirana novcem iz rijalitija.

Međutim, učešćenjem u nekoliko sezona rijalitija “Zadruga”, Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

– Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedjeljnom nivou je 3.000, 3.500 eura. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno riješi. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija.

Kuća Miljane Kulić u Nišu

Podsjetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija “Zadruga” i zbog kršenja ugovora moraće da plati 100.000 eura produkciji.

Miljana Kulic kuća

Međutim, ona se sada u spoljnom svijetu provodi u kockarnici i troši novac, a nedavno je na svom Instagramu pokazala i da vrijeme provodi sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i sinom Željkom.