RODITELJI SPREMAJU IZNENAĐENJE ZA ANĐELU: Ali Đuričićeva mora da ispuni jedan uslov – PORODICA DONIJELA BITNU ODLUKU!

Tokom proslave Đurđevdana u “Zadruzi”, Anđela Đuričić napokon je dobila poruku od porodice, koja je izostala za Uskrs.

– Dobro znaš kakav samo mi familija i da ne ostavljamo jedni druge. Sve posmatramo i stojimo iza tebe. Šaljemo ti poklone i želimo ti sretnu slavu. Tvoji koji te najviše vole, tvoja porodica te voli – napisala je Anđeli porodica u pismu.

Kako tvrdi izvor za domaće medije, Anđelu čeka još jedno iznenađenje od njenih najmilijih na finalu “Zadruge”, a uslov je da se ne pomiri sa 22 godine starijim bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem.

– Anđelini roditelji su presretni od kako je raskinula vezu sa Zvezdanom. Zato su riješili da kćerki pošalju pismo za slavu. Anđela dolazi iz patrijarhalne porodice, njima nije bilo jasno kako joj se Zvezdan uopšte svidio. Toliko je stariji od nje, a nije im se dopalo ni njegovo ponašanje prema njoj. Mijenjala su im se osjećanja. Bili su ljuti, bilo ih je sramota. Ipak, na kraju to je njihovo dijete, riješili su da budu uz nju – rekla je izvor za “Blic”, pa dodao:

– Doći će da podrže kćerku na finalu “Zadruge”, ako se ne pomiri sa Slavnićem. Rekli su da ne mogu mezimicu da gledaju u Zvezdanovom zagrljaju, tako da ako ona ostane pri stavu da se ne pomiri sa njim, oni će je iznenaditi po izlasku iz rijalitija – zaključio je izvor blizak porodici Đuričić.