“POLUPAN SAM”, STEFAN KARIĆ JE PRIJE 2 MJESECA GOVORIO O SVOM PSIHIČKOM STANJU: Evo šta je tada rekao

Starleta Nataša Šavija operisana je juče u KC Vojvodina, a Stefan Karić se, takođe tokom jučerašnjeg dana, predao i određeno mu je zatvorsko zadržavanje od 48 sati.

Šavija tvrdi da je Karić pobjegao sa lica mjesta nakon što joj je nanio teške tjelesne povrede, a nakon tri dana koja je proveo u bjekstvu, javio se policiji u Sremskoj Mitrovici u pratnji advokata.

Inače, Stefan je prije samo dva mjeseca govorio o svom psihičkom stanju, djevojkama koje ga privlače, ali i ljubomori koju osjeća na početku svake emotivne veze.

– Samo mi je došao taj period da jednostavno mi je ovako ljepše samom sad trenutno. Da sam sebe negdje… opet, kako da ti kažem, malo sam se izgubio, polupan sam i ja. I onda želim sam sebe da pronađem u nekim stvarima – rekao je on tada.

– Ima lijepih djevojaka stvarno, ali uopšte mi nisu zanimljive na neki način. Mogu da kažem da su lijepe ovako, ali da bih bio sa njima, ne. Jer previše su proste. Previše su proste, previše su lake, previše dozvoljavaju neke stvari – objasnio je on tada za “Alo”.

– Uglavnom su to bile zamjerke, naravno, imao sam ja situacija neko oblačenje. Znaš ono, ja sam na početku svake veze, da kažem jako ljubomoran. Aj nisam jako, al sam ljubomoran na neki način. I onda kada prođe neki period kada ja prihvatim to sve, ili ne znam ni ja, dobijem poverenje, nisam posle ljubomoran. Ne volim vulgarnost, ne volim kada se izbace si*e i da se vidi du*e, znaš ono, ali najljepše mi je kada vidim djevojku da je obučena, na primjer, da ima rolku, da je u rolci, da bez zeznja i da iz nje izbija taj neki seksipil i ta neka energija – zaključio je Karić nedavno.

Podsjetimo, kako smo već pisali Stefan i Šavija bili su zajedno na jednoj svadbi, kada je, kako je ispričala starleta, Karić fizički nasrnuo na nju.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po lijevoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka – započela je Šavija za “Blic”, pa nastavila:

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija – istakla je ona.

Šavija se, inače, oglasila na svom Instagram profilu gdje je objavila niz jezivih fotografija, od kojih su neke nastale u restoranu u punoj sali.

– Samo da se vidi umjetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza – poslije 15-ak minuta od prebijanja. Namjerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svjedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih jelte grozila goste, da bi me obezbjeđenje uhvatilo za ruke – ‘ajde napolje,napolje’ kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao ‘ajde gubi se odavde’,bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovjek (hvala mu) i rakao im da ne rade to, da nije u redu i on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam vidjela duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izvještaju u bolnici – napisala je Šavija uz niz fotografija na kojima se vide njene povrede.

(Alo