STEFAN KARIĆ SE PREDAO POLICIJI POSLIJE TRI DANA! Bivši zadrugar u pratnji advokata stigao u policiju, a evo šta mu je poručio Osman

STEFAN KARIĆ SE PREDAO POLICIJI POSLIJE TRI DANA! Bivši zadrugar u pratnji advokata stigao u policiju, a evo šta mu je poručio Osman

Stefan Karić, koji je prije tri dana optužen od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, u pratnji advokata i jedne gospođe se pojavio pred PU Sremska Mitrovica.

Kako je njegov otac, Osman, najavio, Stefan je danas otišao u Sremsku Mitrovicu, gde će ga policija saslušati i ispitati šta se desilo te noći sa Šavijom.

Ekipa Kurira našla se na licu mjesta, a bivši zadrugar nije bio raspoložen za davanje izjava.

Stefan je stigao u policijsku stanicu nešto prije 16h, gdje će se održati saslušanje, a svi željno iščekuju da istina izađe na vidjelo i pravda bude zadovoljena.

Inače, Nataša Šavija sa teškim tjelesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gde trenutno čeka da bude operisana. Ona je u izjavi za portal Kurir otkrila da se osjeća sve gore.

– Iskreno osjećam se sve gore, i fizički i psihički kako vrijeme prolazi, osjećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa.. Prvo me je držao bijes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti. – rekao je ona i dodala:

– Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osjećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumijem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utjera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne vjerujem da ću neko vrijeme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi – ispričala je Šavija za “Kurir”.

Osman Karić nakon stravičnog nasilja nad Šavijom za koje je glavni osumnjičeni njegov sin, isticao je kako se nije čuo sa njim i nije znao gdje je, a sada se oglasio nakon Stefanovog zadržavanja u MUP-u – “Sine, uz tebe ja biću tu i u dobru i u zlu. Voli te tata”, napisao je Osman uz Stefanovu fotografiju ispred policijske stanice.

“Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam liječio preko njega. Toliko sam ga volio, da nisam želio drugo dijete. Ne znam, ne želim da ga osudim prije vremena”, pričao je Osman.