Posle mnogo godina saznala sam da sam zadnja rupa na svirali

Zabavljala sam se sa momkom 5 godina a mislila sam da sam mu jedina žena u životu. Svuda smo išli zajedno i slično nije me krio jedino što nisam upoznala njegove roditelje jer mi je lik rekao da su mrtvi a oni su ustvari živi i zdravi i to nije jedina njegova laž. Takodje me je lagao i ta radno mesto a i za mesto stanovanja. Kada sam ga pitala kako u

ovome gradu nema nikoga,nema prijatelje,rodbinu uvek je izmišljao nešto verovala sam mu jer i ja lično nemam nikoga. A onda posle dugih 5 godina saznajem da on uopšte nije iz ovog grada,da su mu roditelji živi,da ima ženu i decu,i još svašta nešto. A kako sam sve saznala…. Tako što sam poslovno otišla u Kragujevac po prvi put preko firme i lično upoznala njegovu ženu koja je direktor te firme gde sam joj

igrom slučaja na telefonu na početnom ekranu videla njihovu zajedničku sliku. Kada sam je pitala ko je to rekla mi je moj suprug. Prvo sam mislila da ta osoba liči na njega a onda sam kod te žene počela da se detaljno raspitujum i da to je ista osoba. Da li možete zamisliti scenu i moj osećaj. Da li možete zamisliti kako mi je bilo u tom trenutku. Ne….ne možete.

Imam jako specifičan ukus i zbog toga retko kad priđem devojci, a do sad sam imao samo jednu devojku. Juče sedim u kafiću s drugarima i na stolu unakrsno od nas sedele su 3 devojke. Jedna od njih je bila neverovatno po mom ukusu (većini verovanto 3/10, meni 20/10). Smognem hrabrosti, ustanem, priđem joj i kažem, citiram DOSLOVNO – “izvinjavam se ako vas prekidam, ali meni si se ti jako svidela. Da li bi bilo ok da možda razmenimo neki kontakt u slučaju da si slobodna i zainteresovana da se jednom upoznamo?”.

Devojka je napravila izraz lica kao da sam je pitao da li hoće da zajedno koljemo ljude u parkiću iza, i rekla “jao Booože! Ne hvala!”. Žene, ja vas jako cenim, zato uzmite ovo kao dobronameran savet: Ne dozvolite sebi da ikada ovako reagujete. Ne znam da li imate i približnu predstavu o tome koliko ovakva iskustva loše utiču na psihu onoga ko je prethodno naporno skupljao hrabrosti da priđe. Fino odbijte i zahvalite se na komplimentu. Dakle samo osnovni minimum kulture.