PRIZIVA NESREĆU I VELIKE PROBLEME: Ogledalo NIKAKO ne smijete držati u ovom dijelu stana – ogromna greška koji mnogi prave

PRIZIVA NESREĆU I VELIKE PROBLEME: Ogledalo NIKAKO ne smijete držati u ovom dijelu stana – ogromna greška koji mnogi praveOgledala u dom donose sjvetlost i “otvaraju” prostor. Zato ne čudi što većina nas voli da ih ima što više u stanu. Često i ne razmišljamo gdje je idealno mjesto u našem domu da postavimo ogledalo, već se vodimo time da nam baš na tom mjestu odgovara da se šminkamo ili odmjerimo sebe prije nego što istrčimo napolje, piše Lepa i srećna.

Ipak, po feng shui konceptu uređenja prostora ima svoje značanje, svrhu i moć pa je od velikog značaja gdje postavljamo svaki detalj u domu, a ogledalo posebno.

Zašto nije dobro imati ogledala u spavaćoj sobi?

Čini nam se sasvim praktično da ogledalo imamo u spavaćoj sobi, međutim, prema Feng šui veštini, to nikako nije dobro, pogotovo ako je ogledalo okrenuto prema krevetu. To se tumači kao prizivanje i mješanje drugih ljudi u bračnu zajednicu, i donosi mogućnost preljube.

Stručnjaci iz ove oblasti upozoravaju i da ogledala u spavaćoj sobi dnose lošu energiju i mogu biti krivac za loš i nemiran san.

Ogledala podstiču atktivnost, a spavaća soba je mesto gdje želimo mir i skupljamo energiju za aktivnosti koje nas čekaju tokom dana.