Prodavačica jagoda kod Ivanića ostavila štand, 15 eura i poruku: ‘Molim vas, poslužite se sami!’

Prodavačica jagoda tijekom radnog vremena morala je otići stomatologu, pa je štand u mjestu Graberje Ivanićko pored Ivanić Grada napustila i ostavila poruku ‘Dragi ljudi, poslužite se sami’. Na povjerenje sumještana ostavila je i 15 eura sitnog kako bi si kupci mogli usitniti novac.

Morala sam otići kod stomatologa, a nisam htjela zatvoriti štand. Porukom na papiru sam obavijestila ljude da slobodno uzmu onoliko jagoda koliko im treba, a u posudu sam stavila 15 eura da si mogu razmijeniti veće novčanice. Kada sam se nakon dva sata vratila, sve je savršeno odgovaralo u cent, a prodale su se sve jagode! Pravo da vam kažem, nisam ni sumnjala. Baš sam vjerovala da će tako i biti – ispričala je prodavačica jagoda za LifeBuzz.hr

Ivica Bulf, vlasnik OPG-a ‘Bulf’ nam je otkrio kako se i on iznenadio kad je prije nekoliko dana došao na štand donijeti jagode, a prodavačice nije bilo.

– Znao sam da će zaposlenica morati u jednom momentu otići, no i sam sam se iznenadio kad sam došao donijeti jagode, a nje nije bilo. Ispala je super anegdota i ipak ima više dobrih ljudi, nego onih loših – zaključio je Bulf.

 22 Ukupno pregleda,  22 Ukupno pregleda