Preminuo je mladi YouTuber Mirko Rašić: Tijelo je pronašao njegov kolega u jednoj hali…

Srpski YouTuber i automehaničar Mirko Rašić pronađen je mrtav u utorak u beogradskom Surčinu u jednoj hali. Tijelo 32-godišnjaka je pronašao njegov kolega, piše Telegraf. Influencer Marko Babić je otkrio da mu se zloćudni tumor vratio: Trpio sam stravične bolove…
29.11.2022., Zagreb – Promocija knjige autora Marka Babica ‘Putovanje zvano igra’. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Mirko je bio poznat onima koji su pratili njegov YouTube kanal ‘Neovlašćeni serviser’ koji broji više od 143 tisuće pretplatnika. On se bavio mehanikom i automobilizmom, pa je tamo objavljivao videa na tu temu.

Njegovi savjeti o automobilima pomogli su tisućama ljudi, a videozapisi koje je objavljivao skupili su stotine tisuća pregleda. U opisu njegovog YouTube kanala stoji da je automehaničar i influencer iz Beograda, te da je s automobilima uz svog oca radio od devete godine života.- Njegovo nesebično dijeljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku. Pristup publici kao ‘čovjek iz naroda’ razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori – piše u opisu dalje.

Mirko ima ogroman utjecaj na neke nove klince koji vole automobile i kreću njegovim putem. Putem automehaničara – dodano je.

 

 24 Ukupno pregleda,  24 Ukupno pregleda