“RODIĆU MU TROJE DJECE” Anđela nakon poniženja koje je doživjela od Zvezdana, želi da mu rodi djecu: POGLEDAJTE ZVEZDANOVU REAKCIJU KAD JE ČUO

Prethodnu noć na veleljepnom imanju Zadruge obilježili su prije svega razgovori Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića o njihovom odnosu, piše Blic.rs.

Naime, poslije jučerašnje rasprave koju su imali sa Majom Marinković, Anđela je na sve načine pokušavala da se dodvorio Slavniću kako bi saznala u kakvom su njih dvoje odnosu.

Tokom njihove šetnje po imanju, Zvezdan je Anđelu nazvao “najvećim blamom” zbog svega što radi i kako se ponaša, a ona je priznala da jeste to.

Anđela je tokom šetnje čak ponudila da Zvezdanu uradi pedikir, iako je on to odbijao, ona mu je do detalja opisivala šta treba da mu sredi na stopalima, te je on na kraju i pristao.

Oni su u svojoj šetnji nekoliko puta sreli Anu Ćurčić, te Anđela nije mogla da sakrije reakciju kada ju je vidjela, pa su se ona i Zvezdan zbog toga kladili da Anđela ne može da izdrži dvije nedjelje da se ne obrati Ani i da ne reaguje na nju, u slučaju da zadruagrka ne uspije, ona će biti Zvezdanova sluškinja.

Anđela i Zvezdan su potom otišli u izolaciju, gdje im se pridužila Anita Stanojlović koja je najprije otkrila da želi da uradi tetovažu vezanu za Jovanu Tomić Matoru, da bi nakon toga ispitivala Anđelu o djecu koju želi da rodi Zvezdanu:

– Baš sam htjela da te pitam, koliko ćeš djece da mu rodiš? – pitala je Anita.

– Joj, pa jedno troje – odgovorila je Anđela.

– Dva dječaka i devojčicu – nastavila je Anita.

– Kako bih ga ja izdriblao odmah na početku.. Sportista- rekao je Zvezdan.

Nakon toga su se Zvezdan i Anđela ponovo posvađali zbog njenog ljubomorisanja. Anđela je sve vrijeme potencirala kako je Zvezdan njen dečko i kako on nema šta da priča sa Majom koja opet želi da ga preotme od nje.

Anđela je po svemu sudeći Zvezdanu prešla preko uvreda, jer se u kasnim večernjim satima ušuškala kraj njega i tako zaspala.