MORAO JE DA REAGUJE ODMAH: Osman Karić bio u pritvorskoj posjeti sinu Stefanu, ovo ga je izbezumilo!

Hitno se oglasio.

Stefan Karić se i dalje nalazi u pritvoru, koji mu je produžen na maksimalnih 30 dana, nakon što je zvanično osumnjičen da je starleti Nataši Šaviji nanio teške tjelesne povrede.

Njegov otac Osman bio je juče u prvoj pritvorskoj posjeti svom sinu, a kako je rekao, susret je bio veoma dirljiv i potresan za njega kao roditelja, budući da je sa sinom koji se sumnjiči za brutalno nasilje, razgovarao preko zaštitnog stakla i putem telefonske slušalice.

Osman svom sinu svakodnevno pruža podršku putem Instagrama, i ne krije koliko se nada da će Stefan uskoro biti kod kuće.

On ne dijeli previše informacija o samom slučaju i toku istrage, jer i ne sme kako se dokazi ne bi iznosili u javnost, ali je danas morao da se oglasi i demantuje informacije koje su se pojavile, a u kojima se govori da on i njegov sin dobijaju stravične prijetnje, navodno od prijatelja i poznanika Nataše Šavije, a od kojih se neki nalaze u zatvoru.

– Niko mi nije prijetio, ni meni, ni Stefanu, od strane prijatelja ili poznanika Nataše Šavije. Sa Natašom se nisam video, čuo, niti bio u bilo kakvom kontaktu, a ni ona sa mnom – poručio je kratko Osman na svom Instagramu.

(SD)