SLOVENKI POZLILO NAKON POZIVA SA POLICIJOM: Majka Aleksandre Nikolić se TRESE, evo šta se sinoć desilo (VIDEO)

Bivše zadrugarke Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić su sinoć u emisiji “Narod pita” žestoko zaratile, a kako je Nikolićeva navela, Ana joj je tokom pauze za reklame prijetila. Zbog ovoga je Aleks uživo u programu pozvala policiju i prijavila Anu, te tražila patrolu nakon završetka emisije.

Kako je Ana istakla, Aleks joj je vrijeđala ćerku i rekla je da će pozvati oca njenog djeteta kako bi to rekla pred njim. U nastavku emisije, Aleks i Ana su se i dalje svađale, a Nikolićeva je otkrila da je njenoj majci Slovenki pozlilo zbog ovoga.

– Ja ne prodajem fudbalere, to je momak mog djeteta – rekla je Ana.

– Kako ti izokreneš sve, arividerči. Tuto bene, uživaj – poručila je Aleks.

– Šta arividerči? Koliko si ti glupa i plitka. Uživam u tvojoj glupoći. Vidiš, kaže ona ne zna ništa o meni, a priča da zna sa kim sam bila, kako su me zvali. Čikam te da kažeš. Jedva čekam da čujem – nastavila je Ćurčićeva.- Pretiš mi opet indirektno? Neću ništa da kažem, ne želim da imam posla sa određenim ljudima. Prva tvoja glupost je što si na televiziji pozvala neke osobe da dođu ovdje, da mi prijete – uzvratila je Aleks.

– Zvala sam Acu, između ostalog – odgovorila je Ana.

– Koga si zvala, Acu, bivšeg muža… Kako to odjednom tvoj bivši muž ima neke ljude, kažeš: “Pošali ove tvoje ako ti ne možeš”. Kakav si ti lažov, nije lijepo to što lažeš. Da li najbolja majka ostavlja djecu i ide u rijaliti? – govorila je Nikolićeva.

(Republika.rs)