SPAVALA JE SA OBA MUŽA SVOJE ROĐENE SESTRE DŽEKI KENEDI: Nakon raskida s njim je BLUDNIČILA, a ovo nikad nije PREŽALILA

Glumica i dizajnerka enterijera Li Radzivil je tri godine mlađa sestra nekadašnje prve dame Amerike Džeki Kenedi i po mišljenju mnogih ceo život je bila u njenoj senci. Postala je zbog svojih postupaka omiljena ličnost tabloidima, iz sebe je imala tri braka, a o njenom burnom životu se i danas priča i piše. Zahvaljujući savršenim sitlom, postala je svetska modna ikona čijim stajlinzima su se divile brojne dame, čak ni Armani nije ostao imun na njen šarm i harizmu, sa kojim je i blisko sarađivala.

Osim po svom modnom ukusu, Li Radzivil punila je medijske naslove i zbog jedne druge stvari. Naime, nekada verovatno najpoznatije sestre na planeti su imale odnos isprepletan aferama, ali su uvek bile jedna iz drugu u kriznim momentima.Sestre su odrasle u Sauthemptonu u dobrostojećoj porodici s ocem Džekom Buvijeom, bankarom sa Vol Strita, i majkom Dženet Norton Li. Naizgled srećno detinjstvo, kojeg su se u intervjuima uvek prisećale, naprasno je prekinuto razvodom roditelja. Dženet Li više se nije mogla nositi s

Buvijeovim kockanjem i alkoholizmom, pa je zatražila razvod. Ova je odluka teško pogodila Li i Džeki, koje su idealizovale oca i borile se za njegovu pažnju. Navodno je Buvije onomad izjavio da je Džeki najlepša ćerka koju jedan otac može imati, jasno dajući do znanja da je više naklonjen njoj. Iako je obožavao Džeki, nije je dopratio do oltara kada se udavala za Džona Kenedija, jer mu je Dženet Li to zabranila.

Sestre Džeki i Li su od malih nogu odgajane tako da su novac i moć najvažnije stvari u životu, a to im je svakodnevno napominjala njihova majka, koja se nakon nevernog Buvijea, skrasila s neopisivo bogatim Hugom D. Aučinklozom. Stoga nije bilo drugo nego da Džeki i Li krenu majčinim stopama.

 

 4 Ukupno pregleda,  4 Ukupno pregleda