KAŽU DA NEMA ZGODNIJE I LEPŠE RUMUNKE OD NJE: Na plaži je živa vatra, a višak kilograma rešava na najjednostavniji način

Italijanka rumunskog porekla Madalina Genea jedna je od onih žena pored kojih možete samo da uzdahnete i da je gledate bez treptanja. Važi za najlepšu Rumunku, a svojom pojavom izaziva pažnju gde god da se pojavi.

Kad se pojavila na crvenom tepihu na Kanskom festivalu, svi su gledali u njene zategnute noge i bujno poprsje. Međutim, uprkos tome što joj se svi dive, Madalina nije baš uvek zadovoljna svojim izgledom. Plakala sam jer bivšem nisam rodila sina
Naime, i ona kao i svaka žena imala je problem sa viškom kilograma koji se uglavnom “lepe” za bokove, stomak i butine. Čim nabaci koji kilogram više, Genea počne da praktikuje popularnu dijetu – autofagiju.

Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba – ispričala je Genea za CanCan.Njen režim mršavljenja je posebno efikasan pred leto, jer je jedan od najbržih načina da telo dovede do savršenstva za plažu.

– Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično – dodala je. Madalina Geneafoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ono što Madalenu takođe čini atraktivnom i zgodnom jeste njen stav. Uvek hoda ispravljene kičme, a tako i sedi. TNa taj način, telo izgleda zategnutije i vizuelno mršavije.

 

 4 Ukupno pregleda,  4 Ukupno pregleda