BRUTALNA SVAĐA ALEKSANDRE I CARA PREKINULA PROGRAM: Filip “sahranio” bivšu djevojku, ona momentalno pobjegla od kamera!

Tokom sinoćnje emisiji “Zadruga – Narod pita”, došlo je do brutalne svađe pobjednice i drugoplasirane učenice, kada je Aleksandra Nikolić spomenula ćerku Ane Ćurčić, nakon čega je ona odlučila da pozove svog bivšeg supruga. Nikolićeva je otišla korak dalje, pa je alarmirala policiju, kako bi je “patrola” sačekala nakon emisije i otpratila do kuće.

– Želim da se zna, ako mi se nešto desi u narednim danima, za sve je kriva Ana Ćurčić – vikala je Aleksandra.

Foto: Printskrin/RTV PINK

U tom momentu emisiju je prekinuo poziv, odnosno Filip Car, koji je pozvao bivšu vjerenicu, da provjeri o čemu se radi, ne znajući da je i dalje u programu. Ona mu se pravdala i žalila, dok joj je on poručio da ne ide toliko daleko, već stavi tačku na svađu i nastavi dalje.

Međutim, to nije sve. Tokom reklama, Aleksandra je ponovo pozvala Filipa, pa mu ponovila sve uvrede, koje joj je izrekla Ana, a njemu je pala roletna, te joj je održao predavanje.

Foto: RTV Pink

– Ti mene zoveš i pričaš mi šta da radim, dobro, Filipe… – govorila je Aleksandra a onda se ućutala i slušala Filipa šta joj priča.

Nikolićeva se momentalno smirila i potpuno okrenula ploču, nakon ovog razgovora sa Filipom, a on je bio bijesan kao ris zbog onoga što mu je bivša djevojka priredila. Naravno, sve su zabilježile kamere Pinka, te je ovaj razgovor ubrzo osvanuo.