ISPLIVALA CIFRA! Poznato koliko Goran Ivanišević ZARAĐUJE trenirajući Novaka Đokovića! Plata, bonusi… Da li ste IZNENAĐENI?
Goran Ivanišević dospio je u centar pažnje javnosti u regionu kada je riješio da tuži svoju nekadašnju suprugu Tatjanu Dragović zbog novca i stana koji joj je pripao poslije njihovog razvoda.

Mediji u Hrvatskoj, ali i čitavom regionu, krenuli su da se bave ovom temom, pa su počeli da isplivavaju i detalji iz Ivaniševićevog privatnog života. Između ostalog, isplivalo je i koliko novca dobija trenirajući Novaka Đokovića!

Hrvatski portal “24 sata” prenio je informacije “Nacionala” te otkrio da Ivanišević od Novaka dobija između šest i deset hiljada eura na nedjeljnom nivou. Također, pored plate dobija i bonuse, ali i procenat od osvojenih grend slemova koji, kako pomenuti izvor otkriva, iznosi oko deset odsto.

Budući da je Đoković ove godine osvojio tri, njegov trener mogao je dobiti oko 300 hiljada za svaki pehar. Ove sezone mogli su biti zajedno od 25 do 30 nedjelja, što na pripremama, što na turnirima.

24 sata / Nacional